• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Interieurverzorg(st)er + (Vestiging Loenen aan de Vecht)

Ben jij meer dan alleen een interieurverzorg(st)er? Zoek jij een baan (16-24 uur) waarin jij op basis van ervaring je enthousiasme voor het schoonmaken kunt omzetten in tevreden klanten? Dan ben jij mogelijk een geschikte kandidaat voor deze voor ons en onze klanten belangrijke veelzijdige functie. Wij zoeken een toegewijde medewerk(st)er die een impuls kan geven aan de klanttevredenheid van onze succesvolle vestiging in Loenen aan de Vecht.
 
Het bedrijf
Rico is een full service caravan en camper bedrijf met vestigingen in Gieten en Loenen aan de Vecht. Dynamisch, vooruitstrevend en voorop bij ontwikkelingen in de markt. We hebben een sterke groeiambitie als het gaat om verhuur van campers en caravans. 
 
We onderscheiden ons op het gebied van product- en klantbenadering. We gaan voor de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt, met als doel om onze klanten een bijzondere en onbezorgde vakantie te bezorgen. We zijn volop actief binnen de internationale verhuurmarkt.
 
In verband met genoemde sterke groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een:
 
                               Interieurverzorg(st)er + (Vestiging Loenen aan de Vecht)
 
De functie 
Als Interieurverzorg(st)er + vervul jij een belangrijke rol in onze vestiging in Loenen aan de Vecht. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het interieur van zowel de vestiging als van de camper -en caravanvloot. Je zorgt er voor dat alle werkruimtes en de vloot er piekfijn uitzien. Daarnaast ben je betrokken bij het uitgeven én innemen van onze caravans en campers. Hiermee lever je een  belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.
 
Het profiel
De Interieurverzorg(st)er + die wij zoeken is een echte teamspeler/speelster. Wij vragen iemand met aantoonbare relevante werkervaring in een omgeving met direct klantencontact. De functie vraagt een bepaalde mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat het een echt seizoenbedrijf is, zoeken we iemand die flexibel is in werktijden, gedrag en die klantgericht is. 
 
Daarnaast ben je:
- stressbestendig
- empathisch
 
Wij bieden
Een afwisselende, uitdagende baan in een groeiende, ambitieuze en dynamische organisatie.
 
De uiteindelijke hoogte van je salaris is marktconform en in lijn met genoten opleiding, kennis en ervaring. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid ligt omzetting naar een dienstverband voor onbepaalde tijd in lijn van de verwachting.
 
Solliciteren en meer weten?
Ben je enthousiast geworden voor de functie? Stuur dan uiterlijk 10 december 2018 een overtuigende motivatie per mail naar hr@ricorecreatie.nl ter attentie van onze Manager Verhuur en Marketing Mevr. M. de Veen. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF