Medewerkers

Medewerkers

Richard Blanken - Directeur

Richard Blanken

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. In 1993 als eenmanszaak gestart in Emmen, onder de bedrijfsnaam "Blanken Caravans". Richard is na het afronden van de hogere technische school vol enthousiasme in de caravanwereld gestapt.

Onder de scepter van Richard is het bedrijf anno nu inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig caravan- en camperbedrijf. Met inmiddels een zeer ruime ervaring in deze branche geeft Richard nu dagelijks de leiding aan de 10 medewerkers van Rico Recreatie.

Email: richard@ricorecreatie.nl

 

 

Harry van Velsen - Manager

Harry van Velsen

Harry van Velsen, heeft met zijn commerciële en economische achtergrond als directeur van zijn voormalige eigen bedrijf alsmede in de functie van o.a. interim manager en verkoopleider in het bedrijfsleven zijn sporen verdiend.

Reeds 4 jaar ontwikkeld hij samen met Richard nieuwe concepten en geeft hij mede supervisie en inhoud aan de algehele bedrijfsvoering. Daarnaast stuurt Harry het verkoopteam van Rico Recreatie aan. Met zijn zeer positieve instelling geeft hij kleur en motivatie aan zowel Rico Recreatie als aan u, de klant!

Email: harry@ricorecreatie.nl

 

Rico Eerenstein - Verkoper, verhuur en marketeer.

Rico Eerenstein

Rico Eerenstein, onze jongste, enthousiaste en veelzijdige verkoopmedewerker. Rico is uw aanspreekpunt van de aankoop tot en met de aflevering van uw caravan of camper. Ook voor het huren van uw caravan of camper kunt u bij Rico terecht. 

Rico heeft een luisterend oor voor uw wensen als klant en biedt hiervoor een passende oplossing. Daarnaast is Rico onze marketeer in de brede zin des woords. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beheer van al onze websites, onze advertenties en is medeorganisator van onze (huis)shows.  

Email: rico@ricorecreatie.nl

 

Mark Schut - Verkoop adviseur & Verhuur

Mark Schut

Mark is onze verkoop adviseur en adviseert u bij de aanschaf van een camper of caravan. Vanaf de aankoop tot aflevering is Mark uw aanspreekpunt voor alle vragen over uw nieuwe aanwinst.

Ook voor het voordelig huren van uw caravan of camper kunt u bij Mark terecht.

Email: mark@ricorecreatie.nl

 

 

 

Monique Niekamp - Administratief medewerkster

Monique Niekamp

Monique is onze steun en toeverlaat op het gebied van administratie en secretariële ondersteuning. Op de achtergrond verzorgd Monique op een zeer punctuele wijze de administratie en orderverwerking voor ons bedrijf

Email: monique@ricorecreatie.nl

 

 

 

 

Klaas Burema - Werkplaats, 1e monteur

Klaas Burema

Klaas is onze zeer ervaren 1e monteur, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel. Hij is het eerste aanspreekpunt voor u als klant van de werkplaats.

Met zijn jarenlange ervaring in de caravanbranche weet Klaas zo 'n beetje elk probleem op te lossen van uw caravan of camper.

Email: klaas@ricorecreatie.nl

 

 

 

Patrick Koning - Monteur

Patrick Koning

Onze all round caravan- en camper monteur. Patrick weet met zijn enthousiaste inzet zijn steentje binnen het bedrijf bij te dragen.

Zijn specialismen zijn het BOVAG onderhouden van uw caravan of camper, het afleveringklaar maken hiervan en de montage van diverse modellen caravanmovers.

Email: info@ricorecreatie.nl

 

 

 

Klaas Werkman - All Round

Klaas Werkman

Klaas verzorgt het transport van de onderdelen alsmede het transport van de caravans en campers. Als enthousiaste kampeerder kan Klaas ook de nodige ondersteuning bieden bij het afleveren van uw caravan of camper.

Email: info@ricorecreatie.nl

 

 

 

 

Hidde van der Weide - Caravan restyler

Hidde van der Weide

Hidde, onze jongste medewerker zorgt er voor dat de caravans en campers op ons showterrein er altijd spik en span bijstaan. Tevens draagt Hidde er zorg voor dat uw caravan of camper er tip top bijstaat bij de aflevering.

Email: info@ricorecreatie.nl

Caravan of camper zoeken?

Type: Caravan   Camper
Merk
Prijs van
Prijs tot
Bouwjaar van
Bouwjaar tot
 

Bel me terug

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.Bekijk ook één van onze andere websites van Rico Recreatie:

Rico Recreatie

Rico Recreatie

Rico Recreatie
Caravan en Camper Huren

Caravan en Camper Huren

Caravan en Camper Huren
Hobby caravans

Hobby caravans

Hobby caravans
Rico Recreatie - Twitter Rico Recreatie - Facebook Rico Recreatie - YouTube Rico Recreatie - Bovag