• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Wij stellen ons graag aan u voor:

Iedere dag staat er een hooggekwalificeerd team van experts voor u klaar. We durven elkaar om hulp te vragen en elkaar feedback te geven. Zo wordt onze dienstverlening elke dag beter. Samen gaan we voor het beste resultaat en het ultieme vakantiegevoel.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Richard Blanken (Vestiging Gieten & Loenen aan de Vecht)

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. In 1993 als eenmanszaak gestart in Emmen, onder de bedrijfsnaam "Blanken Caravans". Richard is na het afronden van de hogere technische school vol enthousiasme in de caravanwereld gestapt.

Onder de scepter van Richard is het bedrijf anno nu inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig caravan- en camperbedrijf. Met inmiddels een zeer ruime ervaring in deze branche geeft Richard nu dagelijks de leiding aan de 20 medewerkers van Rico Recreatie.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Ivo Bezemer (Vestiging Gieten)

Ivo is de Manager verkoop en verhuur en verantwoordelijk voor de vestiging Gieten. Met zijn ruime ervaring in de branche, kennis en kunde stuurt Ivo de vestiging voortdurend naar een hoger plan. 

Onder Ivo zijn bewindt stelt Rico Recreatie zich tot doel al haar klanten een ultieme vakantie ervaring te bieden. Hierbij staan beleving, klanttevredenheid en een goede service centraal. 

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Monique Niekamp (Vestiging Gieten)

Monique is de spil van het bedrijf op het gebied van financiële zaken. Monique is onder andere verantwoordelijk de dagelijkse administratie, het verzorgen van managementrapportages, het debiteurenbeheer, de BTW aangiftes en het opstellen van prognoses en jaarrekeningen.  

Zij doet dit punctueel en met veel plezier voor de beide vestigingen.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Danny van Ingen (Vestiging Loenen aan de Vecht)

Danny is verkoop en verhuur specialist voor onze caravans, campers en accessoires, heeft ook ruime verkoopervaring opgedaan in de autobranche en is inmiddels bezig met het opdoen van de nodige ervaring in de caravan en camperbranche. Danny is met zijn kwaliteiten en rustige uitstraling een prettig aanspreekpunt. Ook voor het voordelig huren van  uw caravan of camper en voor accessoires kunt u bij Danny terecht.  


Wij stellen ons graag aan u voor:

Koos Mulder (Vestiging Gieten)

Koos Mulder is dé verkoopspecialist voor onze caravans, campers en accessoires. Koos heeft ruime verkoopervaring opgedaan in de motorbranche en heeft inmiddels ook de nodige ervaring in de caravan en camperbranche.

Koos is met zijn rustige en vertouwde uitstraling een prettig aanspreekpunt. Ook voor het voordelig huren van  uw caravan of camper en voor accessoires kunt u bij Koos terecht.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Elin Tomasini (Vestiging Gieten)

Elin is verkoopspecialist voor onze caravans, campers en accessoires, heeft ook ruime verkoopervaring opgedaan in de motorbranche en is inmiddels bezig met het opdoen van de nodige ervaring in de caravan en camperbranche.

Elin is met zijn kwaliteiten en rustige uitstraling een prettig aanspreekpunt. Ook voor het voordelig huren van  uw caravan of camper en voor accessoires kunt u bij Elin terecht.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Martin Boven (Vestiging Gieten)

Martin zwaait kundig de scepter over de Werkplaats Receptie. Bij Martin kunt u zich melden voor het maken van een afspraak t.b.v. de werkplaats, het bestellen van onderdelen of accessoires, het regelen van kleinere of grotere schades, het brengen en ophalen van uw caravan of camper. 

Tevens kan Martin u uitstekend adviseren op het gebied van verhuur. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn qua indelingen, welke pakketten er leverbaar zijn, of heeft u vragen over een extra verzekering? Neem contact met Martin op.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Annemieke Gringhuis (Vestiging Gieten)

Annemieke is een duizenpoot en beheert onze Verhuur Receptie. Ze is het aanspreekpunt voor al uw vragen en boekingen m.b.t. tot het huren van een caravan of camper.

Ze kan u uitstekend adviseren op het gebied van verhuur. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn qua indelingen, welke pakketten er leverbaar zijn, of heeft u vragen over een extra verzekering? Neem contact met Annemieke op.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Gerjo Tibben (Vestiging Gieten)

Gerjo is onze enthousiaste en meewerkene werkplaats chef. Tevens legt Gerjo u alle facetten uit met betrekking tot de werking van een gehuurde camper of caravan. Ook voor technische vragen onderweg kunt u bij Gerjo terecht.  

Zijn specialismen zijn het BOVAG onderhouden van uw caravan of camper, het innemen en uitgeven van verhuur caravans en campers, het afleveringklaar maken hiervan en de montage van diverse modellen caravanmovers.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Klaas Burema (Vestiging Gieten)

Klaas is onze zeer ervaren 1e monteur, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel. Hij is het eerste aanspreekpunt voor u als klant van de werkplaats.

Zijn specialismen zijn het BOVAG onderhouden van uw caravan of camper, schadeherstel, het afleveringklaar maken hiervan en de montage van diverse modellen caravanmovers.

Met zijn jarenlange ervaring in de caravanbranche weet Klaas zo 'n beetje elk probleem op te lossen van uw caravan of camper.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Ardita Hoti (Vestiging Gieten)

Adrita draagt er zorg voor dat al onze campers, caravans, kantoren en showroom er perfect en verzorgt uitzien. Een nobele taak die zij met veel enthousiasme, toewijding en plezier uitvoerd. Zo draagt zij haar steentje bij in de kwaliteit van onze diensten en het op een hoog niveau houden van onze klantteverdenheid.  


Wij stellen ons graag aan u voor:

Wilma van Hal (Vestiging Loenen aan de Vecht)

Onze complete interieurverzorgster. Wilma draagt er zorg voor dat alle units op ons verkoopterrein er spik en span erbij staan. Daarnaast zorgt Wilma voor schone kantoren en een nette showroom/verkoopterrein. Indien u een caravan of camper huurt zorgt Wilma dat u met een frisse caravan of camper op vakantie gaat. Een taak die ze vol overgave vervult.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Freek Baas (Vestiging Gieten)

Freek is parttime bij ons in dienst en is ondersteunende hulp bij de uitgiftes en innames in de verhuur. Freek is een prettig aanspreekpunt en neemt de tijd om u alle functionaliteiten van uw gehuurde caravan of camper uit te leggen. Daarnaast zorgt Freek dat alle gehuurde caravans en campers tijdig klaar staan en volledig geïnspecteerd.  Freek is een fervent barbecue liefhebber en zodoende treft u tijdens onze huisshow chef kok Freek aan voor een heerlijk hapje en drankje.  


Wij stellen ons graag aan u voor:

Alex Wind (Vestiging Gieten)

Alex, onze jongste medewerker zorgt er voor dat de caravans en campers op ons showterrein er altijd spik en span bijstaan. Tevens draagt Alex er zorg voor dat uw caravan of camper er tip top bijstaat bij de aflevering.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF