• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Afleverpakketten caravans

Bij Rico Recreatie bepaalt u zelf hoe u de caravan geleverd wilt hebben! U kunt kiezen voor zekerheid of voor de laagst mogelijke prijs, wij passen ons aan de wensen van de koper aan.


  Meeneempakket Standaardpakket Fullservice
Minimaal 2 sleutels geleverd
Nee
Nee
Ja
Vervangen banden > 6 jaar
Nee
Nee
Ja
Uitgebreide uitleg van de caravan en accessoires.
Nee
Ja
Ja
Afleveringsinspectie binnenzijde, testen alle apparatuur, hang en sluitwerk, volledige vochtmeting, verlichting. (inspectie op meer dan 100 punten volgens voorschrift)
Nee
Ja
Ja
Van binnen & buiten reinigen (bij Full-Service indien nodig een polijstbehandeling)
Nee
Ja
Ja
Controle o.a. de banden(spanning), remmen, gasdichtheidscontrole en buitenverlichting
Ja
Ja
Ja
Vrijwaring inruil camper/auto/caravan
Ja
Ja
Ja
Kenteken tenaamstellen inclusief kentekenleges en kentekenpas
Ja
Ja
Ja
Meest gunstige financieringsrente
Ja
Ja
Ja
Aantal maanden GARANTIE*
Nee
6 maanden
12 maanden
  € 95,- € 395,- € 495,-

Prijsuitleg
Zoals gebruikelijk bij het adverteren op het internet, hanteren ook wij internetprijzen ook wel meeneemprijzen genoemd. Omdat nagenoeg elke aanbieder deze prijzen gebruikt zijn ze prima bruikbaar om te vergelijken. Realiseert u zich echter wel dat er soms nog kosten gemaakt moeten worden voor een onderhoudsbeurt en een eventuele garantie. Ook hiervoor maken wij graag een passend voorstel.

Voorwaarden afleverpakketten
* Onder GARANTIE vallen gebreken die gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die tentijde van de koop niet waarneembaar waren. Er is sprake van een gebrek als de normen die de fabrikant stelt worden overschreden. Een aantal zaken zijn uitgesloten van garantie, dit zijn bijvoorbeeld de voortent, de luifel, banden, ramen, accu’s, mover en los bij geleverde accessoires. Garantie geldt alleen bij gebruikte caravans met een aanschafprijs boven € 4.500,-. Meeneempakket; GEEN GARANTIE, ZOALS GEZIEN, ZO MEENEMEN. Koper kan op geen enkele wijze aanspraak maken op enige vorm van garantie en zich niet beroepen op nonconformiteit. Koper verklaart hierbij de garantie vrijwillig en bewust te hebben afgekocht. Verkoop valt van rechtswege niet onder de standaard- garantie/bepalingen.

Toch nog een stukje zekerheid bij het meeneempakket
Mochten zich binnen 3 maand na aankoop reparaties voordoen die buiten de voorwaarden van het meeneempakket vallen, dan kunnen deze reparaties tegen kostprijs door Rico Recreatie worden uitgevoerd.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF