• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

De tweede beursdag op de Caravana, een gezellige drukte!

Het eerste moment dat ik mijn belevenissen kan omschrijven is het al 11:00 uur en de eerste twee uur zijn omgevlogen. Vandaag een lange dag voor de boeg, want de beurs is geopend tot 20:00 uur. Het is een stuk drukker en dat stemt mij vrolijk! We gaan er weer een gezellige dag van maken.

Qua locatie bevinden wij ons op een centraal punt. De vragen ‘Waar bevinden zich de toiletten?’ en ‘Weten jullie misschien ook waar de stand van … is?’, zijn de start van menig gesprek geweest vandaag! Ik kan er wel om lachen.

In de ochtend ontvingen wij zeer veel positieve energie van klanten die voor de gehele maand juni een camper bij ons geboekt hebben. Zij hebben erg veel zin in hun reis en vertellen vol enthousiasme, leuk vak heb ik dan toch! 

Ik merk dat veel bezoekers gericht in deze hal komen om vooraf bepaalde stands te bekijken. Ze hebben hun route al uitgestippeld en weten welk nieuw model caravan ze willen zien, daarnaast zijn ze op jacht naar handige en leuke kampeerartikelen. Bijzonder om te vernemen dat de klant in dat proces je banner en vlag ziet en dan toch stopt. Ik hoop vervolgens aan hun gezichten te kunnen zien dat een nieuw idee zich nestelt in hun gedachtestroom:  ‘Hé, dat is misschien wel wat voor ons om te proberen, eerst een camper huren!’ In ieder geval grissen ze snel een foldertje mee en lopen vervolgens weer door. Het maakt mij nieuwsgierig of we deze personen terug gaan zien. Interessant is het in ieder geval!

Ineens is het 17:30 uur, vanaf 13:00 uur heb ik niets meer aan mijn blog kunnen toevoegen. We hebben het lekker druk gehad bij onze stand, leuke gesprekken gevoerd en heel veel enthousiasme waargenomen omtrent onze verhuur. Uiteraard is dat positief…ik heb jullie echter gisteren beloofd om de beurs rond te gaan! Daar heb ik dus helemaal niet de kans voor gehad vandaag. Morgen ga ik weer een poging wagen. 

Mijn collega en ik besluiten om snel iets te gaan eten, daarna is het 20:00 uur. Op naar huis, een dik uur in de auto nakletsen over een zeer geslaagde dag!.

Morgen ben ik er weer met mijn blog en hopelijk wat meer informatie over de Caravana zelf. Zie ik jou ook nog op de beurs? En als je dan komt, breng je ons dan een bezoekje?

Vakantiegroetjes vanaf de Caravana
Oan 't moarn oftewel tot morgen :)

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF