• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Er is geen land met zo veel caravans als Nederland, dus het aanbod is groot. Wilt u een caravan kopen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Rico Recreatie adviseert u graag zodat u een praktische, betrouwbare en mooie caravan vindt.

Kom eens langs bij Rico Recreatie in Gieten en neem een kijkje in onze ruime caravanshowroom of op het grote buitenterrein. Als dealer van LMC hebben we altijd de nieuwste modellen caravans in huis. Daarnaast beschikken we over een grote collectie "jong" gebruikte caravans van alle bekende merken.

Alle occasions


Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Caravan occasions

Op onze website vindt u altijd het actuele aanbod aan caravan occasions, voorzien van uitgebreide productinformatie, foto’s, plattegronden en impressies. Zo kunt u ontdekken welk merk en model caravan het beste past bij uw wensen. 

U kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen en direct zelf ervaren wat onze caravans u te bieden hebben. Bekijk alvast het actuele aanbod caravan occasions.


Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Uw caravan onderhouden

Na aankoop is het belangrijk om uw caravan goed te onderhouden. Rico Recreatie is gespecialiseerd in het onderhoud van caravans zodat u met vertrouwen op vakantie kunt. Uw caravan wordt volledig gecontroleerd en wij letten daarbij op alle details en extra aandachtspunten. Er volgt ook een remmentest op onze computergestuurde remmentestbank.

Vergeet niet om tijdig een afspraak te maken voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Rico Recreatie heeft een eigen werkplaats waar we graag voor u aan de slag gaan.


Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Caravanverzekeringen

Een caravan is een kostbaar bezit. Wel zo fijn als u onderweg bent met de zekerheid van hulp en reparatie bij schade of een ongeval. We adviseren u een goede caravanverzekering af te sluiten. Rico Recreatie heeft goede ervaringen en helpt u graag bij het afsluiten van een juiste verzekering.

 


Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Caravan kopen op afbetaling

Wil u graag op vakantie met uw eigen camper, maar is het voor u niet mogelijk om in één keer het bedrag van de camper te betalen? Rico Recreatie vertelt u graag over de mogelijkheden van uitgesteld betalen. Zo kunt u alsnog snel op vakantie met uw caravan.

 


Caravan kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres.

Uw caravan verkopen?

Wil u graag uw caravan verkopen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij kopen alle merken caravans in. Er wordt een grondige inspectie uitgevoerd en op basis hiervan bepalen we de inkoopcondities van de caravan. U ontvangt dus een eerlijke prijs met betrouwbare voorwaarden.

Uw caravan, waaraan vaak mooie herinneringen kleven, is in goede handen. Onze specialisten geven hem een tweede of soms zelfs derde leven. Dat is wel zo duurzaam! U kunt de gegevens van uw caravan hier invoeren.


Caravan of camper zoeken?

Type:
Merk
Prijs van
Prijs tot
Bouwjaar van
Bouwjaar tot
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF