• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Wij stellen ons graag aan u voor:

Iedere dag staat er een hooggekwalificeerd team van experts voor u klaar. We durven elkaar om hulp te vragen en elkaar feedback te geven. Zo wordt onze dienstverlening elke dag beter. Samen gaan we voor het beste resultaat en het ultieme vakantiegevoel.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Richard Blanken (Vestiging Gieten & Loenen aan de Vecht)

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. In 1993 als eenmanszaak gestart in Emmen, onder de bedrijfsnaam "Blanken Caravans". Richard is na het afronden van de hogere technische school vol enthousiasme in de caravanwereld gestapt.

Onder de scepter van Richard is het bedrijf anno nu inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig caravan- en camperbedrijf. Met inmiddels een zeer ruime ervaring in deze branche geeft Richard nu dagelijks de leiding aan de 20 medewerkers van Rico Recreatie.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Monique Niekamp (Vestiging Gieten)

Monique is de spil van het bedrijf op het gebied van financiële zaken. Monique is onder andere verantwoordelijk de dagelijkse administratie, het verzorgen van managementrapportages, het debiteurenbeheer, de BTW aangiftes en het opstellen van prognoses en jaarrekeningen.  

Zij doet dit punctueel en met veel plezier voor de beide vestigingen.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Koos Mulder (Vestiging Gieten)

Koos Mulder is dé verkoopspecialist voor onze caravans, campers en accessoires. Koos heeft ruime verkoopervaring opgedaan in de motorbranche en heeft inmiddels ook de nodige ervaring in de caravan en camperbranche.

Koos is met zijn rustige en vertouwde uitstraling een prettig aanspreekpunt. Ook voor het voordelig huren van  uw caravan of camper en voor accessoires kunt u bij Koos terecht.

 


Wij stellen ons graag aan u voor:

Martin Boven (Vestiging Gieten)

Martin zwaait kundig de scepter over de Werkplaats Receptie. Bij Martin kunt u zich melden voor het maken van een afspraak t.b.v. de werkplaats, het bestellen van onderdelen of accessoires, het regelen van kleinere of grotere schades, het brengen en ophalen van uw caravan of camper. 

Tevens kan Martin u uitstekend adviseren op het gebied van verhuur. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn qua indelingen, welke pakketten er leverbaar zijn, of heeft u vragen over een extra verzekering? Neem contact met Martin op.


Wij stellen ons graag aan u voor:

Klaas Burema (Vestiging Gieten)

Klaas is onze zeer ervaren 1e monteur, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel. Hij is het eerste aanspreekpunt voor u als klant van de werkplaats.

Zijn specialismen zijn het BOVAG onderhouden van uw caravan of camper, schadeherstel, het afleveringklaar maken hiervan en de montage van diverse modellen caravanmovers.

Met zijn jarenlange ervaring in de caravanbranche weet Klaas zo 'n beetje elk probleem op te lossen van uw caravan of camper.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF