• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Iedere dag staat er een hooggekwalificeerd team van experts voor u klaar. We durven elkaar om hulp te vragen en elkaar feedback te geven. Zo wordt onze dienstverlening elke dag beter. Samen gaan we voor het beste resultaat en het ultieme vakantiegevoel.


Richard Blanken (Vestiging Gieten & Loenen aan de Vecht)

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. In 1993 als eenmanszaak gestart in Emmen, onder de bedrijfsnaam "Blanken Caravans". Richard is na het afronden van de hogere technische school vol enthousiasme in de caravanwereld gestapt.

Onder de scepter van Richard is het bedrijf anno nu inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig caravan- en camperbedrijf. Met inmiddels een zeer ruime ervaring in deze branche geeft Richard nu dagelijks de leiding aan de 20 medewerkers van Rico Recreatie.

 


Jaap Vugt - Manager Sales en Service

Jaap Manager Sales en Service


Willemijn de Nijs - verhuur medewerkster

Willemijn houdt zich voornamelijk bezig het reserveren van onze campers en caravans op de locatie Gieten. Ze doet voornamelijk de reserveringen, uitgiftes en innames en daarnaast is Willemijn een echte sfeermaker binnen onze organistie. 


Henk van der Tuin - Service Coördinator

Henk werkt sinds begin van 2019 met veel plezier als Service Coördinator bij Rico Recreatie locatie Gieten.

Als verbindende schakel tussen onze klanten, onze verkopers en onze werkplaats is Henk een belangrijke spil binnen onze organisatie. Voor technische vragen, onderhoudsafspraken, garantieaanvragen kunt u bij Henk terecht. 


Trijnco Siekmans - Facilitair medewerker

Trijnco controleert onze caravans en campers technisch voor vertrek én bij terugkomst. Hij geeft onze caravans en campers uit en neemt deze na terugkomst weer van u in. Ook zorgt Trijnco voor het transport van onze caravans en campers, of het nu gaat om pech onderweg, inkoop of verkoop Trijnco heeft er veel plezier in dit te doen. Van Noorwegen tot Marseille, niets is Trijnco te gek.

 

 


Astrid ten Hoonte - Facilitair medewerkster

Astrid heeft een belangrijke rol binnen onze onderneming, naast dat ze er met veel toewijding voor zorgt dat uw gehuurde caravan of camper spik en span is doet ze ook innames en uitgiften van onze caravans en campers voor alle vestigingen.


Rina van Linde - Facilitair medewerkster

Rina is onze loyale interieur verzorgster, ze draagt er zorg voor dat alle campers en caravans, kantoren en verdere bedrijfsruimtes er spik en span uitzien. Ze helpt mee met de opbouw en decoreren van shows em beurzen, dit is dan ook haar grootste passie. 

 


Jolanda Gons - Sales adviseur en Verhuur medewerkster

Jolanda is een ervaren vrouw in de kampeer branche, daarnaast is deze duizendpoot zelf ook een enthousiaste kampeerliefhebster.

Als echte teamspeler komt u haar tegen op zowel de verkoop als op de verhuurafdeling binnen onze organisatie. Naast haar uitdagende baan is Jolanda een familie mens en niet te vergeten een enorme fan van de autosport en de Formule 1. 

 


Denise Hubers - Verhuur medewerkster

Denise houdt zich voornamelijk bezig met het reserveren van de caravans en campers, ook geeft ze uw gereserveerde caravan of camper mee en neemt ze deze weer in na uw vakantie. Daarnaast is Denise ons contactpersoon met de touroperators, en boekingssites waar we mee samenwerken. 

 


Monique Niekamp (Vestiging Gieten)

Monique is de spil van het bedrijf op het gebied van financiële zaken. Monique is onder andere verantwoordelijk de dagelijkse administratie, het verzorgen van managementrapportages, het debiteurenbeheer, de BTW aangiftes en het opstellen van prognoses en jaarrekeningen.  

Zij doet dit punctueel en met veel plezier voor de beide vestigingen.

 


Koos Mulder Sales adviseur(Vestiging Gieten)

Koos Mulder is dé verkoopspecialist voor onze caravans, campers en accessoires. Koos heeft ruime verkoopervaring opgedaan in de motorbranche en heeft inmiddels ook de nodige ervaring in de caravan en camperbranche.

Koos is met zijn rustige en vertouwde uitstraling een prettig aanspreekpunt. Ook voor het voordelig huren van  uw caravan of camper en voor accessoires kunt u bij Koos terecht.

 


Martin Boven (Vestiging Gieten)

Martin zwaait kundig de scepter over de Werkplaats Receptie. Bij Martin kunt u zich melden voor het maken van een afspraak t.b.v. de werkplaats, het bestellen van onderdelen of accessoires, het regelen van kleinere of grotere schades, het brengen en ophalen van uw caravan of camper. 

Tevens kan Martin u uitstekend adviseren op het gebied van verhuur. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn qua indelingen, welke pakketten er leverbaar zijn, of heeft u vragen over een extra verzekering? Neem contact met Martin op.


Celine Koudenburg - Verhuur medewerkster

Celine is uw helpende hand bij het reserveren van uw gewenste caravan of camper, maar ook voor het beantwoorden van overige huur vragen. Celine werkt vanuit onze locatie te Gieten. 


Gerjo Tibben

Gerjo is met zijn ruime ervaring verantwoordelijk voor het onderhoud van de gehele verhuurvloot en opereert op de verschillende vestigingen. Hij zorgt ervoor dat u het 'Ultieme vakantiegevoel' dé lijfspreuk van CaravanenCamperhuren.nl ervaart. En tevens dat de door u gehuurde caravans of camper in uitstekende staat van onderhoud verkeren. 

Ook springt Gerjo in het seizoen bij voor het uitgeven en innemen van onze Caravan en Campers.


Klaas Burema (Vestiging Gieten)

Klaas is onze zeer ervaren 1e monteur, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel. Hij is het eerste aanspreekpunt voor u als klant van de werkplaats.

Zijn specialismen zijn het BOVAG onderhouden van uw caravan of camper, schadeherstel, het afleveringklaar maken hiervan en de montage van diverse modellen caravanmovers.

Met zijn jarenlange ervaring in de caravanbranche weet Klaas zo'n beetje elk probleem op te lossen van uw caravan of camper.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF