• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd
De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

De LMC modellen 2016 zijn binnen en u kunt deze luxueuze caravans bij Rico Recreatie komen bewonderen!

“Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit” – dat is het principe waartoe LMC zich sinds 1966 hebben verplicht bij het maken van de LMC caravans. Alle LMC modellen 2016 worden gefabriceerd op basis van onze nieuwe LLT-opbouwtechnologie met een legendarische waterdichtheidsgarantie van 12 jaar!

Met hartstocht, vakkennis en ambachtskunst componeren wij voor u iedere nieuwe LMC caravan – als innovatief kunstwerk, van het ontwerp tot en met de ambachtelijke uitvoering. Wij willen dat u zich thuis voelt. Waar u ook bent. Daarvoor zetten al onze medewerkers hun beste beentje voor – van de timmerman tot en met de voertuigelektricien. Onze ambachtskunst, onze zorgvuldigheid en onze ultramoderne productie-installaties garanderen dat uw caravandromen met ons gedegen werkelijkheid worden. Tevens zorgen wij er met onze strenge kwaliteitscontroles voor dat wij ook kunnen voldoen aan de allerstrengste vereisten. Alleen zó voldoet de LMC caravan aan onze eigen strenge eisen. Omdat uw droomvakantie onze visie is.


De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

LMC STYLE 2015

Dé "Style" is de instap-serie caravan van LMC voor het modeljaar 2015. Bij het kamperen doet de LMC Style zijn naam eer aan. Want alle modieuze details zoals de houten Acuto-oppervlakken, de multifunctionele combirolgordijnen en de stoffering zijn stilistisch op elkaar afgestemd. Pas op, u kunt er verslaafd aan raken. Stap in de wereld van de LMC caravans en u wilt nooit meer iets anders. Voor uw vakantie betekent dat gewoon behaaglijk en een ambiance, gemaakt om te ontspannen en te genieten.

Er is al een LMC Style leverbaar vanaf € 14.230,-

Lees meer...


De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

LMC VIVO 2015

Dé LMC Vivo! Zo individueel als de inzittenden, zo veelzijdig presenteren zich de zegge en schrijve negen verschillende modellen van de LMC Vivo modeljaar 2015. Of het nu een royale caravan voor z'n tweeën is, een vakantiewoning voor u en uw vrienden of een gezinsvriendelijke caravan met maximaal zes slaapplaatsen; de Vivo is altijd de basis van uw vakantie. Kom naar onze showroom en bewonder de schitterende en veelzijdige LMC Vivo modellen.

Er is al een LMC VIVO leverbaar vanaf € 17.280,-

Lees meer...


De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

LMC MUSICA 2015

De LMC Musica modellen 2015! Wie de hele dag actief is, heeft een stabiel rustpunt nodig. Hartelijk welkom in de Musica! Het interieur wordt bepaald door de warme tinten van het meubeldecor Acuto. Daarbij passen de aantrekkelijke accenten van de drie verschillende stofferingen, het maritieme Marina, het stijlvolle Bruna of het klassieke Carla. Even apart zijn de afgeronde kleppen van de bovenkastjes en de huiselijke zithoeken. En het beste aan de LMC Musica is de hoogwaardige standaarduitrusting bij alle modellen. Gewoon typisch LMC. Daar blijft niets te wensen over.

Er is al een LMC MUSICA leverbaar vanaf € 19.120,-

Lees meer...


De modellen 2016 - “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit”

LMC MAESTRO 2015

Beleef met de LMC Maestro een echt caravan-meesterwerk. Deze wordt gefabriceerd op basis van onze nieuwe LLT-opbouwtechnologie met een legendarische waterdichtheidsgarantie van 12 jaar. Door zijn exclusieve verschijning wordt dit waardevaste en Sassenberger handwerkvakmanschap al op het eerste gezicht herkend. En ook het royale interieur van de Maestro met een open blikveld, oppervlakken in edel “Grano”-houtdecor, kleppen in hoogglansoptiek en de indirecte verlichting mag wel als werkelijk meesterlijk worden gekenmerkt.

Er is al een LMC MAESTRO leverbaar vanaf € 25.890,-

Lees meer...


Caravan of camper zoeken?

Type:
Merk
Prijs van
Prijs tot
Bouwjaar van
Bouwjaar tot
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF