Adria campers

Adria campers

Campers van Adria

BIJ RICO RECREATIE

Adria staat bekend om haar ongeëvenaarde vakmanschap, innovatie en compromisloze kwaliteit. Elke Adria camper is ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en stijl, waardoor u kunt genieten van de ultieme reiservaring.

Van slimme opbergoplossingen en ergonomisch design tot geavanceerde technologieën en duurzame materialen, Adria campers bieden een luxueus en betrouwbaar thuis weg van huis. Ervaar de onderscheidende kracht van Adria en ontdek een wereld van vrijheid en plezier op de weg.

Occasions van Adria

Bent u op zoek naar de ultieme vrijheid op wielen? Bij Rico Recreatie hebben wij een prachtige collectie tweedehands campers van het merk Adria. Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden u de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs te genieten van luxe en comfort. Met een Adria occasion bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw avonturen op de weg.

DE VOORDELEN VAN RICO RECREATIE

 • Altijd een gevarieerd aanbod Adria occasions
 • Onderhouds- en servicegeschiedenis aanwezig
 • Inruilmogelijkheden
 • Ondersteuning en advies
 • Garantie en zekerheid

Neem een kijkje in onze showroom aan de Steenkamp 3 te Gieten (Drenthe) en ontdek de ongeëvenaarde vrijheid die een Adria camper van Rico Recreatie te bieden heeft.

ADRIA ASSORTIMENT

 1. Caravans
 • Astella: De luxe caravanserie van Adria Mobil is verkrijgbaar in vier indelingen en is afhankelijk van het model geschikt voor twee tot zes personen.
 • Alpina: De premium caravanserie van Adria Mobil is verkrijgbaar in negen indelingen en is geschikt voor vier tot acht personen.
 • Adora: De prijswinnende caravanserie van Adria Mobil is verkrijgbaar in twaalf indelingen en is geschikt voor vier tot zeven personen.
 • Action: De compacte caravanserie van Adria Mobil is verkrijgbaar in vier indelingen en is geschikt voor twee tot vier personen.
 • Altera: De nieuw ontworpen caravanserie van Adria Mobil is verkrijgbaar in negen indelingen en is geschikt voor drie tot zeven personen.
 • Aviv: Deze caravanserie van Adria Mobil is winnaar van de European Innovation Award en is verkrijgbaar in acht indelingen en is geschikt voor drie tot zes personen.
 1. (Semi-)integraal campers
 • Sonic: De serie integraal campers van Adria Mobil is verkrijgbaar in de uitrustingsvarianten Sonic Supreme en Sonic Plus. Beide varianten hebben drie plattegronden en zijn geschikt voor vier personen.
 • Supersonic: De luxe modellenreeks integrale campers van Adria Mobil. De Adria Supersonic is verkrijgbaar in vier indelingen en is geschikt voor vier personen.
 • Matrix: De semi-geïntegreerde Matrix-serie is verkrijgbaar in drie configuraties. De Supreme, de Plus en de Axess varianten. Elk van deze rijen kent drie tot vijf indelingsvarianten en is geschikt voor drie tot vier personen.
 • Coral: De semi-integrale Coral-serie is verkrijgbaar in drie uitrustingsvarianten. De Coral Supreme, de Coral Plus en de Coral Axess. Elk van deze varianten heeft drie tot vijf verdiepingen en is geschikt voor twee tot vijf personen. De Coral is ook verkrijgbaar als alkoof camper.
 1. Campervans / buscampers
 • Twin: Deze twin-campers zijn er in drie configuraties. De Twin Supreme, de Twin Plus en de Twin Axess. Elk van deze varianten heeft drie tot zes woonlagen en is geschikt voor twee tot maximaal vier personen.
 • Twin Sports: De camper van Twin is gemaakt voor avonturiers. Het model kent vijf indelingsvarianten en is geschikt voor twee tot vier personen.
 • Actief: De minibus met hefdak is compact en geschikt voor alledaags gebruik. In deze stacaravan kunnen maximaal vijf personen plaatsnemen en, afhankelijk van de uitrusting, ook tot vijf slaapplaatsen.

Over het merk

Adria Mobil, gevestigd in Slovenië, werd opgericht in 1965. In die tijd werd in Novo Mesto de eerste caravan, de Adria 375, gebouwd. In de afgelopen decennia heeft Adria Mobil zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van vrijetijdsvoertuigen in Europa.

Bij de oprichting van het bedrijf stonden caravans centraal in de productie.

Pas in 1982, dus 17 jaar na de oprichting van het bedrijf, werd de stacaravan met de naam Adriatik geproduceerd. In 1986 werd het nieuwe logo ontwikkeld, dat in een licht gewijzigde vorm tot op de dag van vandaag behouden is gebleven.

Als een van de eerste camperfabrikanten in Europa ontwikkelde Adria in 1995 de eerste camper. Om de groei van het bedrijf verder te bevorderen, heeft Adria Mobil ook semi integrale campers in het assortiment. In 1998 is deze serie gestart met het Coral model.

Om de groei aan te kunnen, wordt in 2005 de nieuwe fabriek in Novo Mesto, Slovenië, geopend.

 • In 2010 lanceerde Adria Mobil het volledig geïntegreerde Sonic-model.
 • In 2017 nam de Trigano Group het bedrijf Adria Mobil over.

In de jaren 2020 tot 2022 zal Adria de nieuwe generatie van de Matrix-, Coral- en Adora-modelseries introduceren en de fan community verrassen met een geïntegreerde luxe camper, de Supersonic.

Adria Mobil heeft meer dan 500 verkooppartners in heel Europa.