Chausson

Chausson

Chausson

Chausson bij Rico Recreatie

Chausson staat voor innovatie en vakmanschap. Als één van de meest gerenommeerde campermerken in de industrie, omarmt Chausson een onderscheidende kracht die verder reikt dan enkel vakmanschap.

Met hun ongeëvenaarde vermogen om te anticiperen op de behoeften van reisliefhebbers, hebben ze een ware kunst gecreëerd in het vervaardigen van campers die zowel praktisch als luxueus zijn, zonder concessies te doen aan de essentie van het camperleven.

Occasions van Chausson

Ontdek de ultieme reiservaring met betaalbare Chaussonoccasions bij Rico Recreatie! Als toonaangevend campermerk biedt Chausson innovatieve ontwerpen en betrouwbare kwaliteit. Onze grondig geïnspecteerde selectie omvat campers voor elke behoefte, ondersteund door professioneel advies en flexibele financieringsopties. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de vrijheid en schoonheid van Chausson – uw perfecte reisgenoot wacht op u!

Over het merk

De geschiedenis van Chausson begint in 1907, toen de heer Chausson het bedrijf oprichtte als een fabrikant van carrosserieën voor auto’s. In de beginjaren concentreerde het bedrijf zich voornamelijk op het bouwen van hoogwaardige carrosserieën voor verschillende automerken, waarmee het al snel een goede reputatie verwierf binnen de auto-industrie.

In de jaren 50 waagde Chausson zich in de wereld van campers en begon met het produceren van aanhangwagens voor kampeerdoeleinden. Deze stap bleek een groot succes te zijn en leidde tot een verschuiving in de bedrijfsstrategie. In de daaropvolgende jaren richtte het bedrijf zich steeds meer op de productie van campers en motorhomes.

In de loop der tijd heeft Chausson zich onderscheiden door zijn voortdurende innovatie en geavanceerde technologieën. Het merk streefde er voortdurend naar om de camperervaring te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste materialen en technieken. Hierdoor kon het bedrijf een breed scala aan campermodellen aanbieden, variërend van compacte campers voor stellen tot ruime gezinscampers.

De jarenlange expertise en toewijding van Chausson hebben ertoe geleid dat het merk een gevestigde naam is geworden in de camperindustrie. Reizigers over de hele wereld vertrouwen op Chausson voor zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende ontwerpen.

Doelen en waarden

Bij Chausson ligt de focus op het verwezenlijken van reisdromen en het bieden van onvergetelijke avonturen aan klanten over de hele wereld. Hun belangrijkste doel is het creëren van hoogwaardige campers die perfect aansluiten op de behoeften en wensen van reizigers. Daarom streven ze voortdurend naar innovatie in de camperindustrie, met behulp van geavanceerde technologieën en materialen om de ultieme camperervaring te bieden.

De waarden van Chausson zijn gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, waarbij elk Chausson-voertuig met trots wordt vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.

Chausson modellen

 1. (Semi-)integraal campers
 • C514: De C514 is een compacte en praktische alkoof camper met een slim ontwerp, ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele camperervaring met voldoende slaapplaatsen.
 • C656: De C656 biedt een ruime en veelzijdige alkoof camperervaring met hoogwaardige voorzieningen en een slimme indeling, perfect voor gezinnen die graag samen op avontuur willen gaan met extra slaapplaatsen in de alkoof.
 • S514: De S514 is een compacte semi-integraal camper met een slim ontwerp en moderne voorzieningen. Ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een wendbare camper voor avontuurlijke reizen.
 • S697GA: De S697GA biedt een ruime en comfortabele semi-integraal camperervaring met een luxueus interieur en hoogwaardige afwerking. Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van comfort en stijl tijdens hun reizen.
 • 660: De Chausson 660 biedt een praktische en efficiënte semi-integraal camperervaring, ideaal voor avonturiers die graag compact willen reizen zonder concessies te doen aan comfort en functionaliteit.
 • 640: De Chausson 640 is een elegante semi-integraal camper met een slimme indeling en moderne voorzieningen, waardoor hij perfect is voor stellen of kleine gezinnen die willen genieten van comfortabel reizen.
 • 777GA: De Chausson 777GA biedt een ruime en luxe semi-integraal camperervaring met hoogwaardige voorzieningen en een geavanceerd interieur. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke reiservaring.
 • 627GA: De Chausson 627GA biedt een comfortabele semi-integraal camperervaring met een praktische indeling en moderne gemakken, ideaal voor avonturiers die graag flexibel willen reizen.
 • 788: De Chausson 788 is een ruime semi-integraal camper met een stijlvol interieur en hoogwaardige uitrusting, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een luxe reiservaring.
 • 720: De Chausson 720 biedt een functionele en veelzijdige semi-integraal camperervaring met slimme opbergmogelijkheden en comfortabele voorzieningen, ideaal voor reizigers die graag alles binnen handbereik willen hebben.
 1. Campervans / buscampers
 • V690: De V690 is een veelzijdige campervan die de perfecte balans biedt tussen compactheid en comfort. Met slimme indelingen en moderne voorzieningen is deze camper ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar ultieme vrijheid tijdens hun reizen.
 • V594 MAX: De V594 MAX biedt een ruime en praktische camperervaring in een compacte verpakking. Met zijn slimme opbergmogelijkheden en slimme ontwerp is deze campervan ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar flexibiliteit en gemak tijdens hun reizen.
 • V697: De V697 is een luxe en ruime campervan met een modern interieur en hoogwaardige voorzieningen. Met voldoende ruimte voor het hele gezin en comfortabele slaapplaatsen, is deze camper perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun avonturen.
 • V594S: De V594S is een elegante campervan met een vleugje luxe. Met zijn slimme indeling en stijlvolle afwerking biedt deze camper een comfortabele reiservaring voor stellen of kleine gezinnen die graag in stijl willen reizen.
 • V594: De V594 is een veelzijdige en compacte campervan met een slim ontwerp en handige voorzieningen. Met zijn gebruiksvriendelijkheid en praktische indeling is deze camper ideaal voor avonturiers die graag off the beaten track reizen.
 • 550: De Chausson 550 biedt een comfortabele en functionele campervan-ervaring met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn ruimtebesparende ontwerp en praktische voorzieningen is deze camper perfect voor stellen of kleine gezinnen die graag de vrijheid van het camperleven willen ervaren.

Conclusie

Chausson, een merk dat staat voor avontuur, kwaliteit en innovatie. Bij Chausson begint elk reisavontuur met de vrijheid van het camperleven en de belofte van onvergetelijke momenten. Met hun toewijding aan klanttevredenheid en duurzaamheid, gecombineerd met onze passie voor het bieden van hoogwaardige campers bij Rico Recreatie, wordt uw reiservaring met Chausson een ware droom die uitkomt.