Dethleffs

Dethleffs

Dethleffs

Dethleffs bij Rico Recreatie

Als vooraanstaand campermerk belichaamt Dethleffs vakmanschap en innovatie, met aandacht voor de kleinste details. Hun campers bieden ongeëvenaard comfort, functionaliteit en duurzaamheid, zodat u elke reis in stijl kunt maken.

Wat hen echt onderscheidt, is de toewijding aan milieuvriendelijkheid. Dethleffs is een pionier in elektrische mobiliteit en streeft naar groene oplossingen zonder in te boeten aan prestaties.

Occasions van Dethleffs

Op zoek naar avontuur op wielen? Rico Recreatie heeft precies wat u zoekt met onze fantastische selectie occasions van het vermaarde merk Dethleffs! Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment biedt kwaliteit en comfort, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw reizen. Rico Recreatie biedt een ruime keuze aan campers en caravans, gegarandeerde kwaliteit en deskundig advies.

Over het merk

De geschiedenis van Dethleffs begon in 1931, toen Arist Dethleffs, een gepassioneerde kampeerliefhebber uit Duitsland, zijn visie tot leven bracht. Hij bouwde de allereerste “woonauto” op basis van een standaard autochassis. Deze innovatieve creatie bood reizigers de mogelijkheid om comfortabel en onafhankelijk te reizen, ver vooruit op zijn tijd.

In de daaropvolgende decennia bleef Dethleffs voortbouwen op deze pioniersgeest, waarbij ze hun producten steeds verder verfijnden en innoveerden. In de jaren ’50 introduceerde Dethleffs de eerste caravans met een volledig glasvezelversterkte kunststof body, wat een revolutie teweegbracht in de caravanindustrie.

Hun focus op vakmanschap, kwaliteit en comfort zorgde ervoor dat Dethleffs al snel een toonaangevende naam werd in de wereld van caravans en campers. Met een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar blijft Dethleffs trouw aan hun oorspronkelijke waarden, terwijl ze voortdurend streven naar innovatie en duurzaamheid.

Als een van Europa’s meest gerespecteerde caravan- en camperfabrikanten, blijft Dethleffs de harten van reisliefhebbers over de hele wereld veroveren met hun hoogwaardige voertuigen die garant staan voor onvergetelijke avonturen en reisplezier.

Doelen en waarden

Bij Dethleffs omarmen ze de essentie van vrijheid, avontuur en verbinding. Hun doelen gaan verder dan het aanbieden van hoogwaardige campers; ze streven ernaar om mensen de mogelijkheid te bieden om de wereld te verkennen en onvergetelijke momenten te creëren.

Hun kernwaarden zijn gebaseerd op vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Ze streven naar het leveren van campers die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook milieuvriendelijk en energie-efficiënt.

Dethleffs modellen

 1. Caravans
 • Avantgarde: Een luxe en elegante caravan met hoogwaardige voorzieningen, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun avonturen.
 • C’Joy: Een compacte en lichtgewicht caravan, ideaal voor stellen of kleine gezinnen die willen genieten van een zorgeloze en flexibele reiservaring.
 • C’Go: Een veelzijdige caravan met een modern interieur, ontworpen voor reizigers die comfortabel willen reizen zonder concessies te doen aan mobiliteit.
 • C’Go Up: Een innovatieve en lichtgewicht caravan, perfect voor avonturiers die streven naar efficiëntie en gemak tijdens hun reizen.
 • Aero: Een ruime en goed uitgeruste caravan met uitstekende opbergruimte, ontworpen voor gezinnen die willen genieten van een comfortabel verblijf op de camping.
 • Aero Up: Een moderne en aerodynamische caravan met een lichtgewicht ontwerp, ideaal voor reizigers die willen genieten van brandstofefficiëntie en comfort.
 • Camper: Een ruime en praktische caravan met slimme indelingen, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit tijdens hun avonturen.
 • Nomad: Een robuuste en luxueuze caravan, met hoogwaardige voorzieningen en een elegante uitstraling, ideaal voor reizigers die willen genieten van comfort en luxe op hun reizen.
 • Beduin Scandinavia: Een premium caravan met een Scandinavisch design, uitgerust met moderne faciliteiten, perfect voor reizigers die willen genieten van een luxe en stijlvolle kampeerervaring.
 1. (Semi-)integraal campers
 • Globebus: Een compacte en wendbare integraal camper die perfect is voor avontuurlijke stellen of kleine gezinnen. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Globebus een slimme indeling en hoogwaardige voorzieningen voor een comfortabele reis.
 • Trend: Een veelzijdige integraal camper met een ruim interieur en praktische indelingen. De Trend is ideaal voor gezinnen en biedt voldoende slaap- en leefruimte, evenals moderne voorzieningen voor een plezierige reis.
 • Pulse: Een luxueuze integraal camper met een elegant en modern design. De Pulse biedt een hoog niveau van comfort en functionaliteit, inclusief hoogwaardige keukenapparatuur en slimme opbergruimtes, waardoor het de ideale metgezel is voor veeleisende reizigers die niets willen missen.
 • Just 90: Een praktische semi-integraal camper met een compact formaat, ideaal voor stellen of kleine gezinnen. De Just 90 biedt een comfortabele woonruimte en handige voorzieningen voor een zorgeloze reiservaring.
 • Just Go: Een veelzijdige semi-integraal camper met een moderne uitstraling en slimme indelingen. Met zijn ruime interieur en hoogwaardige uitrusting biedt de Just Go een comfortabele en plezierige reis voor het hele gezin.
 • Trend: Een ruime en flexibele semi-integraal camper met een eigentijds ontwerp. De Trend biedt voldoende slaap- en leefruimte, en is uitgerust met moderne faciliteiten voor een comfortabele en ontspannen reiservaring.
 • Pulse Classic 90: Een luxe semi-integraal camper met een tijdloos design en hoogwaardige afwerking. De Pulse Classic 90 biedt een harmonieuze mix van comfort en stijl, met geavanceerde voorzieningen voor een luxe reiservaring die aan al jouw wensen voldoet.
 1. Campervans / buscampers
 • Globetrail: Een avontuurlijke buscamper die is gebouwd op het beproefde Fiat-chassis. Met zijn compacte formaat biedt de Globetrail veel mobiliteit en flexibiliteit, waardoor het de ideale keuze is voor actieve reizigers die graag off-road willen verkennen.
 • Globetrail Ford: Een robuuste buscamper op basis van een Ford-chassis. De Globetrail Ford combineert kracht en comfort, waardoor het een geschikte metgezel is voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en een comfortabele leefruimte.
 • Globevan: Een compacte en veelzijdige buscamper, ideaal voor koppels of kleine gezinnen. De Globevan biedt slimme indelingen en praktische voorzieningen in een handig formaat, waardoor het gemakkelijk is om door stedelijke gebieden te manoeuvreren en afgelegen plekken te ontdekken.
 • Globevan Trail: Een avontuurlijke buscamper met een extra off-road uitrusting voor serieuze ontdekkingsreizigers. De Globevan Trail is gebouwd om uitdagende terreinen aan te kunnen en biedt een comfortabel interieur voor een aangename reis, zelfs buiten de gebaande paden.

Conclusie

Dethleffs, met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van caravans, campers en buscampers, blijft een toonaangevende naam in de recreatievoertuigenindustrie. Hun voortdurende inzet voor vakmanschap, kwaliteit, en duurzaamheid, evenals hun focus op het bieden van comfort en vrijheid aan reizigers, maakt Dethleffs de ideale keuze voor avonturiers die op zoek zijn naar onvergetelijke en zorgeloze reiservaringen.