LMC

LMC

LMC

LMC bij Rico Recreatie

Als een toonaangevend campermerk staat LMC bekend om zijn onderscheidende kracht op het gebied van innovatie, vakmanschap en betrouwbaarheid. Hun toewijding aan uitmuntendheid resulteert in campers van topkwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van avonturiers en reisliefhebbers over de hele wereld.

Of u nu op zoek bent naar luxe reiscomfort, ruimtelijk ontwerp of geavanceerde technologie, LMC campers bieden de perfecte mix van functionaliteit en esthetiek.

Occasions van LMC

Ontdek de wereld met vertrouwen en comfort aan boord van een LMC camper. Rico Recreatie heeft een uitgebreide selectie van topkwaliteit occasions van het merk LMC.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte camper die aansluit bij uw behoeften en reiswensen. Geniet van de vrijheid van reizen en creëer onvergetelijke herinneringen met uw dierbaren aan uw zijde.

Over het merk

LMC, oftewel “Lübeck Motor-Caravans“, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1955. Het begon allemaal in Duitsland, waar het merk werd opgericht door Carl Lutz en zijn broers. Sinds de oprichting heeft LMC zich toegewijd aan het creëren van hoogwaardige campers die reizigers de ultieme vrijheid bieden om de wereld te verkennen.

In de vroege jaren was LMC een pionier in de camperindustrie en introduceerde innovatieve ontwerpen die de normen voor comfort en functionaliteit veranderden. Met de jaren groeide het merk gestaag en won het snel aan populariteit binnen Europa en daarbuiten.

Tegenwoordig heeft LMC een wereldwijd bereik en staat het bekend als een gerenommeerd merk in de camperwereld. Ze blijven streven naar vooruitgang en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om aan de behoeften van moderne reizigers te voldoen.

Met hun erfgoed van meer dan 65 jaar blijft LMC een gewaardeerde naam in de camperindustrie, en ze blijven streven naar uitmuntendheid in design, comfort en duurzaamheid.

Doelen en waarden

Bij LMC staan twee kernwaarden centraal: kwaliteit en vrijheid. Als toonaangevend campermerk streeft LMC ernaar om altijd de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven in elk aspect van hun productieproces. Hun campers zijn daarnaast ontworpen om reizigers de ultieme vrijheid te bieden om nieuwe bestemmingen te verkennen, weg van de gebaande paden.

LMC zet zich ook in voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Ze zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en streven naar een positieve impact op het milieu.

LMC modellen

 1. Caravans
 • Sassino: De Sassino is een compacte en wendbare caravan, perfect voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar avontuur. Met slimme opbergruimtes en hoogwaardige voorzieningen biedt de Sassino een comfortabele en luxueuze reiservaring.
 • Style & Style Lift: De Style en Style Lift caravans combineren moderne elegantie met functionaliteit. Met hun tijdloze ontwerp en ruime interieurs zijn ze ideaal voor gezinnen en reizigers die graag van alle gemakken voorzien willen zijn tijdens hun vakantie.
 • Tandero: De Tandero biedt het beste van twee werelden – een caravan met een slim hefbed voor extra slaapruimte en een lichtgewicht constructie voor gemakkelijk transport. Met zijn veelzijdigheid en comfort is de Tandero geschikt voor avontuurlijke gezinnen en reisliefhebbers.
 • Vivo: De Vivo caravan is perfect voor koppels die graag op pad gaan en genieten van het buitenleven. Met een gezellig interieur en slimme functionaliteiten biedt de VIVO alle comfort die u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.
 • Musica: De Musica caravan is ontworpen met een focus op ruimte en luxe. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige afwerking en uitstekende voorzieningen biedt de MUSICA een luxueuze vakantie-ervaring voor veeleisende reizigers.
 • Exquisite VIP: Als vlaggenschipmodel biedt de Exquisite VIP caravan het summum van luxe en comfort. Met zijn verfijnde interieur, geavanceerde technologie en hoogwaardige afwerking, is de Exquisite VIP de ideale keuze voor reizigers die alleen het allerbeste willen tijdens hun vakantie.
 1. (Semi-)integraal campers
 • Tourer & Tourer Lift: De Tourer en Tourer Lift half-integraal campers bieden een perfecte balans tussen comfort en wendbaarheid. Met hun slimme indeling en doordachte voorzieningen zijn ze ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een flexibele reiservaring.
 • Cruiser: De Cruiser half-integraal camper belichaamt luxe en elegantie. Met zijn moderne interieur, hoogwaardige afwerking en ruime leefruimtes biedt de Cruiser een weelderige en comfortabele omgeving voor avontuurlijke reizigers die van het beste willen genieten.
 1. Campervans / buscampers
 • Innovan Ford: De Innovan Ford campervan biedt een perfecte mix van comfort en wendbaarheid. Met zijn slimme en compacte ontwerp, aangedreven door een betrouwbare Ford-motor, is deze campervan ideaal voor spontane reizen en avonturen.
 • Innovan Fiat: De Innovan Fiat campervan biedt een soepel en moeiteloos rijgedrag dankzij de betrouwbare Fiat-basis. Met zijn slimme indeling en hoogwaardige voorzieningen, biedt deze campervan een comfortabele en flexibele reiservaring voor avonturiers die graag op ontdekkingstocht gaan.

Conclusie

Ontdek de wereld van vrijheid en kwaliteit met LMC. Met hun rijke geschiedenis, innovatieve ontwerpen en toewijding aan duurzaamheid, biedt LMC de ultieme reiservaring voor avonturiers en reisliefhebbers.

Stap aan boord van één van hun campers en laat u leiden door de weg naar onvergetelijke momenten en nieuwe horizonnen. Begin vandaag nog aan uw reisavontuur met een betrouwbare LMC camper!