Malibu

Malibu

Malibu

Malibu bij Rico Recreatie

Ontdek de ultieme vrijheid van reizen met een Malibu-camper! Malibu onderscheidt zich door zijn compromisloze kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Elke camper is ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en luxe.

Of u nu kiest voor een compacte buscamper of een ruime integraal camper, Malibu biedt u de perfecte mix van stijl, comfort en praktische bruikbaarheid.

Occasions van Malibu

Ontdek de ultieme vrijheid van reizen in stijl en comfort met de prachtige Malibu-occasions bij Rico Recreatie! Elke zorgvuldig geselecteerde camper is doordrenkt met avontuurlijke reisherinneringen en biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek dankzij Malibu’s Duitse precisie en eigentijds design.

Met uitstekende service en ondersteuning van ons ervaren team, staat uw volgende onvergetelijke reiservaring klaar om werkelijkheid te worden – bezoek vandaag nog onze showroom en ontdek de perfecte camper bij Rico Recreatie!

Over het merk

Malibu is een merk dat bekendstaat om zijn innovatie en passie voor avontuurlijk reizen.  Het begon allemaal in 1979, toen het Duitse bedrijf Carthago zichzelf vestigde als een gerenommeerde naam in de camperindustrie. Geleid door de visie om de beste campers te creëren, besloot Carthago om een nieuw merk te lanceren dat zich zou richten op een specifiek segment van de markt – Malibu was geboren.

In de jaren die volgden, ontpopte Malibu zich als een vooruitstrevend merk dat zich toelegde op het combineren van superieure kwaliteit met unieke designs. Ze kozen ervoor om zich te specialiseren in halfintegraal campers, waarbij ze streefden naar een perfecte balans tussen functionaliteit, comfort en esthetiek.

Met een voortdurende focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, sloot Malibu zich aan bij de groeiende trend van groen reizen. Ze waren één van de pioniers die milieuvriendelijke oplossingen integreerden in hun productieprocessen, wat hen een loyale klantenkring opleverde van milieubewuste reizigers.

Vandaag de dag blijft Malibu de normen in de branche verhogen en innoveren ze voortdurend om aan de veranderende behoeften van reizigers te voldoen. Hun campers zijn niet alleen een symbool van avontuur en vrijheid, maar ook van vakmanschap en passie voor reizen.

Doelen en waarden

De doelen en waarden van het merk Malibu zijn geworteld in hun toewijding aan vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Als een merk streven ze ernaar om de normen in de camperindustrie te verleggen, terwijl ze klantgerichtheid hoog in het vaandel houden. Malibu wil avonturiers de vrijheid bieden om hun dromen waar te maken en onvergetelijke momenten te beleven op de open weg, met respect voor de prachtige natuur die onze wereld te bieden heeft.

Malibu modellen

  1. Campervans / buscampers
  • Compact 540 DB: Een compacte campervan met een slimme indeling, voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en praktische voorzieningen, waardoor dit model perfect is voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar flexibiliteit en comfort tijdens hun reizen.
  • Compact 600 LE: Deze buscamper biedt een ruime en stijlvolle leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek en een royaal tweepersoonsbed, ideaal voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar luxe en functionaliteit.
  • Comfort 600 DB: Met een eigentijdse inrichting en een praktische indeling, biedt deze camper een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed en stapelbedden, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen reiservaring.
  • Comfort 640 LE: De Comfort 640 LE biedt een ruime leefruimte, een moderne keuken en een groot tweepersoonsbed, waardoor dit model ideaal is voor stellen die op zoek zijn naar een camper met veel comfort en luxe.
  • Diversity 600 DB K: Deze veelzijdige campervan biedt een slimme plattegrond met een vast tweepersoonsbed, een praktische keuken en een gezellige zithoek, perfect voor avontuurlijke stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar gemak en flexibiliteit.
  • Diversity 640 LE K: Met een eigentijds design en een comfortabele indeling, biedt deze camper een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een groot tweepersoonsbed, waardoor het een uitstekende keuze is voor stellen die comfortabel willen reizen.
  • First Class – Two Rooms 640 LE RB: Deze unieke buscamper biedt twee aparte slaapkamers, waardoor het perfect is voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar privacy en comfort tijdens hun reizen, zonder concessies te doen aan luxe en moderne voorzieningen.

Conclusie

In de wereld van campers staat Malibu synoniem voor vakmanschap, innovatie en avontuur. Met hun voortdurende inzet voor kwaliteit en duurzaamheid hebben ze zich stevig gevestigd als een toonaangevend merk in de branche. Of het nu gaat om reizen in de natuur of het verkennen van bruisende steden, Malibu biedt avonturiers de ultieme vrijheid en comfort op wielen. Met een Malibu-camper wordt elke reis een onvergetelijke ervaring.