• Bijna 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd
BOVAG grote onderhoudsbeurt

BOVAG grote onderhoudsbeurt

Tijdens uw vakantie wilt u 100% ontspannen. Als uw geliefde kampeermiddel goed onderhouden is, heeft u daar tijdens uw reis geen zorgen over. Het advies is om elke twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt te doen, zodat u zeker weet dat uw caravan of camper in goede conditie blijft.

BOVAG onderhoudsbeurt

Voor het behoud van uw caravan of camper is het van belang om deze goed te onderhouden. Met de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw caravan of camper van voor tot achter tot in detail en op extra aandachtspunten gecontroleerd. Daarnaast voeren we het onderhoud uit. Tenslotte volgt een remmentest op onze computergestuurde remmentestbank. Bekijk hier meer informatie over de Periodieke Keuring van een camper.

Als uw BOVAG-onderhoudsbedrijf raden wij aan om uw caravan of camper elk jaar goed te onderhouden en door ons na te laten kijken. Als uw caravan of camper op alle inspectiepunten is goedgekeurd, krijgt u van ons een overzichtelijk keuringsrapport en een BOVAG-keuringssticker als bewijs. Denk er wel aan om tijdig een afspraak te maken voor al uw onderhoudswerkzaamheden. 

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF