• Bijna 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd
LMC caravans

LMC caravans

De LMC modellen 2019 zijn binnen en u kunt deze luxueuze caravans bij Rico Recreatie komen bewonderen! “Perfecte harmonie van functie, design en kwaliteit” dat is het principe waartoe LMC zich sinds 1966 hebben verplicht bij het maken van de LMC caravans. 

Alle LMC modellen 2019 worden gefabriceerd op basis van de nieuwe LLT-opbouwtechnologie met een legendarische waterdichtheidsgarantie van 12 jaar!

Met hartstocht, vakkennis en ambachtskunst componeren wij voor u iedere nieuwe LMC caravan – als innovatief kunstwerk, van het ontwerp tot en met de ambachtelijke uitvoering. Wij willen dat u zich thuis voelt. Waar u ook bent. Daarvoor zetten al onze medewerkers hun beste beentje voor – van de timmerman tot en met de voertuigelektricien. Onze ambachtskunst, onze zorgvuldigheid en onze ultramoderne productie-installaties garanderen dat uw caravandromen met ons gedegen werkelijkheid worden. Tevens zorgen wij er met onze strenge kwaliteitscontroles voor dat wij ook kunnen voldoen aan de allerstrengste vereisten. Alleen zó voldoet de LMC caravan aan onze eigen strenge eisen. Omdat uw droomvakantie onze visie is.
 
Wilt u meer informatie over onze LCM (actie) modellen? Klik op onderstaande afbeeldingen, of maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs. 
 
Rico Recreatie is uw dealer van LMC caravans. Wij voorzien u van persoonlijk advies op maat en garanderen goede service voor, tijdens en na het aankoopproces! U heeft 2 jaar fabrieksgarantie en 12 jaar vochtdichtheidsgarantie (bij jaarlijkse vochtcontrolebeurt). Drukt u op de link bel mij terug of vul het contactformulier in, wij helpen u direct!
 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF