• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Dé mooiste campers van Nederland!

Rico Recreatie verkoopt ruim 26 jaar caravans en campers. Wij hebben een breed assortiment met campers. Wij zijn dealer van Carado en Dethleffs campers en bieden daarnaast ruime keus uit occasions van alle gerenommeerde merken. Kom langs op onze vestiging te Gieten en laat u overtuigen. We hebben altijd meer dan 100 nieuwe en jong gebruikte campers op voorraad.

Overweegt u een ‘jonge’ gebruikte camper aan te schaffen en twijfelt u over het maken van de juiste keuze? Rico Recreatie helpt u graag.

Alle occasions


Dé mooiste campers van Nederland!

Camperonderhoud

Wij zij gespecialiseerd in het onderhoud van uw geliefde camper. Zo kunt u weer volledig vertouwd op vakantie. Uw camper wordt door ons van voor tot achter in detail en op extra aandachtspunten gecontroleerd. We kunnen dit naar wens combineren met de jaarlijks verplichte APK keuring. Voor meer informatie over de Periodieke Keuring van een camper klik hier.

Tenslotte nog een goede raad: denk eraan om tijdig een afspraak te maken voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Tot uw dienst! Lees meer over de werkplaats van Rico Recreatie.

 


Dé mooiste campers van Nederland!

Inkoop campers of verkoopbemiddeling

Rico Recreatie koopt alle merken campers in. Voor het beoordelen van de aankoop wordt een grondige inspectie uitgevoerd. Op basis van dit onderzoek bepalen we vooraf de inkoopcondities voor uw camper. Zo krijgt u waar u recht op heeft: een eerlijke prijs met betrouwbare voorwaarden.

Uw camper, waaraan vaak mooie herinneringen kleven, is in goede handen. Onze specialisten geven hem een tweede of soms derde leven. Dat is wel zo duurzaam.

Klik hier en ga direct naar het inkoopformulier


Dé mooiste campers van Nederland!

Camper verzekeringen

Een camper is een kostbaar bezit. Wel zo fijn als u onderweg bent met de zekerheid van hulp en reparatie bij schade of een ongeval. Sluit u uw camperverzekering af bij Safetrip dan weet u zeker dat u een polis afsluit met de allernieuwste voorwaarden.  Want, bent u het al tegengekomen? 7 jaar nieuwwaarde voor een nieuwe camper?  Of 5 jaar aanschafwaarde voor een camper die uit de verhuur komt? En dat, tegen de aller scherpste premie. We adviseren u een goede camperverzekering af te sluiten. Rico Recreatie heeft goede ervaringen en helpt u graag bij het afsluiten van een juiste verzekering.


Dé mooiste campers van Nederland!

Maak uw droom waar bij Rico Recreatie, kies voor betaalgemak.

Wat is er nu heerlijker dan op vakantie met uw eigen camper, lekker met een goed glas wijn genietend van de avondzon. Is dit één van uw dromen? Rico Recreatie heeft voor u de passende oplossing!

Het CamperDreams Concept is een betaalvorm, speciaal ontwikkeld voor de camper en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle campermerken
en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte campers. Zowel voor de beginnende camperliefhebber, als voor de wat meer ervaren camperliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle camper eigenaren die op een verantwoorde wijze met hun camper en hun financiën om willen te gaan.

Klik hier en ga naar de website van CamperDreams voor meer informatie


Caravan of camper zoeken?

Type:
Merk
Prijs van
Prijs tot
Bouwjaar van
Bouwjaar tot
Bel mij terug
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF