• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Camper kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres!

Denkt u erover om een camper te kopen? Rico Recreatie verkoopt al 30 jaar caravans en campers. Wij zijn dealer van Carado en Dethleffs campers en hebben daarnaast een breed assortiment aan occasions van alle gerenommeerde merken. Rico Recreatie heeft altijd meer dan 100 nieuwe en jong gebruikte campers op voorraad. 

Heeft u liever een ‘jonge’ gebruikte camper? Rico Recreatie denkt graag met u mee! Bekijk hier alle camper occasions. Bij het aanschaffen van een camper wilt u natuurlijk zo goed mogelijk geadviseerd worden. Wij hebben hieronder de belangrijkste onderwerpen op een rijtje gezet.

Alle occasions


Camper kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres!

Onderhoud van uw camper

Na aankoop is het onderhouden van uw camper erg belangrijk. Rico Recreatie is gespecialiseerd in het onderhoud van campers zodat u met vertrouwen op vakantie kunt. Wij controleren uw camper volledig en letten daarbij op details en extra aandachtspunten. Deze onderhoudsbeurt kunnen we naar wens combineren met de jaarlijks verplichte APK keuring. Lees hier verder over de Periodieke Keuring van een camper.

Vergeet niet om tijdig een afspraak te maken voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken daarnaast over een eigen werkplaats voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen wij u direct van dienst zijn. 


Camper kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres!

Camper verzekeren na aankoop

Wij weten als geen ander dat een camper een kostbaar bezit is. Wij adviseren u daarom om uw camper te verzekeren. Zo heeft u onderweg altijd de zekerheid van hulp en reparatie bij schade of een ongeval. Rico Recreatie helpt u graag bij het afsluiten van een juiste verzekering. Zo hebben wij goede ervaringen met Safetrip, waar u een polis afsluit met de scherpste premie en de allernieuwste voorwaarden: onder andere zeven jaar nieuwwaarde voor een nieuwe camper of vijf jaar aanschafwaarde voor een camper die uit de verhuur komt. 


Camper kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres!

Camper kopen op afbetaling

Graag op vakantie met uw eigen camper, maar is het voor u niet mogelijk om in één keer het bedrag van de camper te betalen? Rico Recreatie heeft voor u de passende oplossing: koop uw camper op afbetaling.

Het CamperDreams Concept is speciaal ontwikkeld voor de camper en de eigenaar daarvan. Met deze betaalvorm kunnen alle campermerken en modellen gekocht en betaald worden. Voor zowel de beginnende camperliefhebber, maar ook voor de meer ervaren camperliefhebbers met al meer kilometers achter de rug. Dit alles geldt voor nieuwe als voor gebruikte campers. Bent u een campereigenaar die op een verantwoorde wijze met de camper en de financiën om wil gaan? Dan zal CamperDreams zeker bij u passen. Op de website van CamperDreams vindt u meer informatie over het kopen van een camper op afbetaling.


Camper kopen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres!

Uw camper verkopen?

Wil u graag uw camper verkopen? Ook dan kunt u de hulp van Rico Recreatie inschakelen. Wij kopen alle merken campers in. Er wordt een grondige inspectie uitgevoerd en op basis hiervan bepalen we de inkoopcondities van de camper. U ontvangt dus een eerlijke prijs met betrouwbare voorwaarden.

Uw camper, waaraan vaak mooie herinneringen kleven, is bij ons in goede handen. Onze specialisten geven hem een tweede of soms zelfs derde leven. Dat is wel zo duurzaam! Vul het inkoopformulier voor de verkoop van uw camper in. 


Caravan of camper zoeken?

Type:
Merk
Prijs van
Prijs tot
Bouwjaar van
Bouwjaar tot
Bel mij terug
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF