Onze medewerkers

Onze medewerkers

Richard Blanken

Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. Van eenmanszaak heeft hij de onderneming laten uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf in de camperbranche.

Richard houdt zich, op de achtergrond, veelal bezig met het beleid en de strategie. Verder is hij druk met de inkoop van de mooiste camperexemplaren op de markt en bediend hij de zakelijke klanten.

In zijn vrije tijd reist hij graag samen met zijn vrouw met zijn camper door Europa.

Jaap Vrugt

Algemeen Manager

Als Algemeen Manager houdt Jaap zich bezig met zowel de operationele zaken alsook mede met de strategie van de onderneming. Binnen het MT heeft hij een duidelijke visie en zorgt hij voor een weloverwogen besluitvorming.

Hij haalt verder veel plezier uit persoonlijke advisering van zijn klanten. Naast zijn werkzaamheden bij Rico Recreatie is Jaap graag op pad met zijn eigen camper.

Harry Machiel Reinder

Verkoopleider

Als verkoopleider ondersteund Harry u graag met de aankoop van uw droomcamper. Verder houdt hij zich bezig met toezicht op kwaliteit en continue verbeteringen van onze verkoopprocessen. Ook is hij een van de gesprekspartners voor onze zakelijke klanten.

In zijn eigen tijd is Harry regelt op pad geweest met diverse campers door Europa waardoor hij een echte ervaringsdeskundige is geworden.

Davy Kop

Boekhouder

Davy heeft een leven in het mooie Drenthe verkozen boven de snelle randstad. Davy is een van onze jongere collega’s, maar brengt toch een berg aan ervaring mee.

Koos Mulder

Verkoopadviseur

Koos is onze senior verkoopadviseur die met zijn enorme kennis en ervaring in staat is om samen met u de juiste camper te selecteren en naar wens uit te rusten.

Koos is met zijn rustige en vertouwde uitstraling een prettig aanspreekpunt. Voor technische vragen of advies over opties of accessoires voor de camper kunt u bij Koos ook uitstekend terecht.

Robert de Jong

Verkoopadviseur

Als verkoopadviseur gaat Robert graag met u het gesprek aan over de aankoop van uw droomcamper. Hij is uitermate goed in staat om een brug te slaan tussen uw wensen en de camper die hier het beste bij past.

Volgens Robert moet de gekozen camper passen als een maatpak. Hij heeft passie voor het product en is er van overtuigd dat de aankoop van een camper de balans in uw leven naar meer genieten door zal laten slaan.

Denise Hubers

Verhuurmedewerker

Denise adviseert u uitstekend op het gebied van het huren van een camper of caravan. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn qua indelingen, welke pakketten er leverbaar zijn of heeft u vragen over een extra verzekering? Denise kan u hierbij van dienst zijn.

Daarnaast kunt u haar vinden op de receptie waar ze het vrolijke aanspreekpunt is voor u als klant.

Willemijn de Nijs

Verhuurmedewerker

Willemijn helpt u telefonisch of op onze vestiging met het uitzoeken van de meest geschikte huurcaravan of -camper om uw droomvakantie te verwezenlijken. Ze heeft enorm veel ervaring met het kamperen. Daarnaast deelt zij graag haar enthousiasme hierover met u.

Daarnaast draagt Willemijn haar steentje bij met de uitleg en overdracht van de door u gehuurde caravan of camper zodat u hierna kunt gaan genieten van het ‘Ultieme Vakantiegevoel’.

Gerjo

Coördinator Verhuurvloot

Gerjo draagt er zorg voor dat de gehele huurvloot van onze partner Caravan en Camper Huren (ruim 30 stuks) er tiptop en bij staat en steeds uitstekend is onderhouden. Dit zodat u veilig en met een gerust gevoel op vakantie kunt.

Gerjo maakt daarnaast de verkochte campers afleveringsklaar. Zijn kennis en kunde is breed maar zijn specialisme is het onderhouden van de motoren en onderstellen van de campers.

Henk van der Tuin

Service Coördinator

Henk is de verbindende en onmisbare schakel tussen u als klant, onze service en onze verkoopafdeling. Op zijn plek komt alles samen. Hij doet zijn werk met veel passie, daarnaast is hij is erg nauwkeurig en gedreven. Met vragen over service, klachten en het bestellen van onderdelen kunt u bij Henk terecht.

Zaken als de inkoop en logistieke verwerking van de onderdelen, magazijnbeheer en de planning van de  serviceafdeling vallen onder zijn verantwoordingsgebied.

Klaas Burema

Senior Monteur

Onze senior monteur Klaas is zeer ervaren in zowel de camper als de caravantechniek. Binnen ons team is hij vaak een vraagbaak voor allerhande technische zaken. Klaas houdt zich bezig met onderhoudsbeurten van zowel campers als caravans.

Daarnaast is hij gespecialiseerd het afleverklaar maken van onze verkochte campers. Zo bouwt hij onder andere multimediasystemen, airco ‘s, zonnepanelen, fietsenrekken, luifels, schotels en trekhaken op of aan.

Voor het herstellen van schades draait Klaas zijn hand ook niet om, of het nu gaat om het vervangen van wanden en daken, het vervangen van onderdelen als bumpers of hoekstukken, Klaas heeft er veel ervaring in en passie voor.

Martin Boven

Monteur

Martin is onze ervaren monteur die zich met name bezighoudt met het afleverklaar maken van onze verkochte campers. Zo controleert hij de campers volgens de BOVAG standaarden, bouwt hij accessoires op en aan en herstelt hij de gebreken die hij tegenkomt.

Hij volgt met veel persoonlijke interesse de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Of het nu gaat over elektrisch of hybride kamperen, gasvrij kamperen, lithium accu ’s of schotelsystemen: voor Martin is het gesneden koek.

Luca van der Tuin

Stagiair Junior Accountmanager

Momenteel is Luca bezig met zijn laatste opleidingsjaar tot Junior Accountmanager. In de laatste stage van zijn opleiding gaat hij zich bezighouden met het adviseren en ondersteunen van zowel onze particuliere alsook onze zakelijke klanten van de verhuurafdeling.

Ben Veldkamp

Facilitair Medewerker

Onze charmante Ben brengt voornamelijk campers en onderdelen naar hun bestemming maar is van alle markten thuis, zo is Ben ook onze chef de cuisine tijdens ons jaarlijkse Oktoberfest.