Onze medewerkers

Onze medewerkers

Richard Blanken

Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Rico Recreatie B.V. Van eenmanszaak heeft hij de onderneming laten uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf in de camperbranche.

Richard houdt zich, op de achtergrond, veelal bezig met het beleid en de strategie. Verder is hij druk met de inkoop van de mooiste camperexemplaren op de markt en bediend hij de zakelijke klanten.

In zijn vrije tijd reist hij graag samen met zijn vrouw met zijn camper door Europa.

Jaap Vrugt

Algemeen Manager

Als Algemeen Manager houdt Jaap zich bezig met zowel de operationele zaken alsook mede met de strategie van de onderneming. Binnen het MT heeft hij een duidelijke visie en zorgt hij voor een weloverwogen besluitvorming.

Hij haalt verder veel plezier uit persoonlijke advisering van zijn klanten. Naast zijn werkzaamheden bij Rico Recreatie is Jaap graag op pad met zijn eigen camper.

Jan de Vries

Verkoop Adviseur

Jan de Vries, is een gepassioneerde verkoopadviseur bij Rico Recreatie. Met zijn uitgebreide kennis en vriendelijke benadering helpt hij klanten bij het vinden van de perfecte camper voor hun behoeften.

Jan staat bekend om zijn toewijding aan uitstekende klantenservice en zijn vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Met zijn expertise en enthousiasme zorgt Jan ervoor dat elke klant een onvergetelijke ervaring heeft bij Rico Recreatie.

Rennie Wekema

Office Manager

Als Office Manager Rennie beheer ik de dagelijkse gang van zaken en ondersteun het management. Deze rol bij Rico Recreatie is niet alleen dynamisch en boeiend, maar ook een dagelijkse bron van plezier en voldoening.

Met een gezellig en gedreven team een positieve bijdrage te leveren aan de klantervaring is voor mij het belangrijkste uitgangspunt aldus Rennie.

Niels Wever

Administrateur

Als de drijvende kracht achter onze financiële en administratieve processen vervult Niels een cruciale rol in het ondersteunen van onze bedrijfsdoelstellingen. Met een scherp oog voor detail, draagt Niels bij aan het fundament van ons succes.

Willemijn de Nijs

Verhuurmedewerker

Willemijn helpt u telefonisch of op onze vestiging met het uitzoeken van de meest geschikte huurcaravan of -camper om uw droomvakantie te verwezenlijken. Ze heeft enorm veel ervaring met het kamperen. Daarnaast deelt zij graag haar enthousiasme hierover met u.

Daarnaast draagt Willemijn haar steentje bij met de uitleg en overdracht van de door u gehuurde caravan of camper zodat u hierna kunt gaan genieten van het ‘Ultieme Vakantiegevoel’.

Gerjo

Coördinator Verhuurvloot

Gerjo draagt er zorg voor dat de gehele huurvloot van onze partner Caravan en Camper Huren (ruim 30 stuks) er tiptop en bij staat en steeds uitstekend is onderhouden. Dit zodat u veilig en met een gerust gevoel op vakantie kunt.

Gerjo maakt daarnaast de verkochte campers afleveringsklaar. Zijn kennis en kunde is breed maar zijn specialisme is het onderhouden van de motoren en onderstellen van de campers.

Henk van der Tuin

Service Coördinator

Henk is de verbindende en onmisbare schakel tussen u als klant, onze service en onze verkoopafdeling. Op zijn plek komt alles samen. Hij doet zijn werk met veel passie, daarnaast is hij is erg nauwkeurig en gedreven. Met vragen over service, klachten en het bestellen van onderdelen kunt u bij Henk terecht.

Zaken als de inkoop en logistieke verwerking van de onderdelen, magazijnbeheer en de planning van de  serviceafdeling vallen onder zijn verantwoordingsgebied.

Klaas Burema

Senior Monteur

Onze senior monteur Klaas is zeer ervaren in zowel de camper als de caravantechniek. Binnen ons team is hij vaak een vraagbaak voor allerhande technische zaken. Klaas houdt zich bezig met onderhoudsbeurten van zowel campers als caravans.

Daarnaast is hij gespecialiseerd het afleverklaar maken van onze verkochte campers. Zo bouwt hij onder andere multimediasystemen, airco ‘s, zonnepanelen, fietsenrekken, luifels, schotels en trekhaken op of aan.

Voor het herstellen van schades draait Klaas zijn hand ook niet om, of het nu gaat om het vervangen van wanden en daken, het vervangen van onderdelen als bumpers of hoekstukken, Klaas heeft er veel ervaring in en passie voor.

Martin Boven

Monteur

Martin is onze ervaren monteur die zich met name bezighoudt met het afleverklaar maken van onze verkochte campers. Zo controleert hij de campers volgens de BOVAG standaarden, bouwt hij accessoires op en aan en herstelt hij de gebreken die hij tegenkomt.

Hij volgt met veel persoonlijke interesse de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Of het nu gaat over elektrisch of hybride kamperen, gasvrij kamperen, lithium accu ’s of schotelsystemen: voor Martin is het gesneden koek.

Gabriela Alu

Facelitair Medewerker

Gabriela Alu is de drijvende kracht achter het onberispelijke uiterlijk van onze campers bij Rico Recreatie. Als Facilitair Medewerker zet ze zich in om ervoor te zorgen dat onze volledige voorraad campers er tiptop uitziet.

Haar toewijding en oog voor detail zorgen ervoor dat elke camper die onze showroom verlaat, in perfecte staat is. Bovendien is Gabriela verantwoordelijk voor het creëren van de fotoreportages voor onze online presentaties, waardoor potentiële klanten een glimp kunnen opvangen van de kwaliteit en schoonheid van onze campers.

Ben Veldkamp

Facilitair Medewerker

We stellen graag onze gewaardeerde collega Ben Veldkamp aan je voor. Als onze toegewijde facilitair medewerker speelt Ben een essentiële rol binnen ons team.

Van het brengen en halen van campers en onderdelen tot het verzorgen van de catering bij shows, Ben staat altijd paraat met een glimlach en een hands-on mentaliteit.