Onderhoud

Onderhoud

BOVAG onderhoud

Als u slechts een aantal weken per jaar met de camper op vakantie gaat, staat u er misschien niet direct bij stil dat een camper regelmatig onderhoud nodig heeft. Goed onderhoud is echter heel belangrijk. Stilstand (in de stalling of op de camping) is ook achteruitgang en hoge temperaturen, files, lange rijafstanden en bergachtige gebieden vragen veel van de techniek.

Voor het opbouwgedeelte van de camper kunt u bij ons, eventueel in combinatie met een APK of vochtcontrole, een BOVAG Onderhoudsbeurt van uw camper laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de camper op ruim 30 verschillende punten gekeurd.

Tijdens de BOVAG Camper Onderhoudsbeurt worden de camperopbouw, elektra en gasinstallatie uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast wordt er een globale vochtmeting gedaan. Aan deze vochtmeting kunnen echter geen rechten worden ontleend zoals bedoeld in de garantievoorwaarden van de fabrikant. Hiervoor bieden wij een uitgebreide vochtcontrole aan tegen een meerprijs.

Afspraak maken?

Voor het inplannen van een onderhoudsbeurt, garantiewerkzaamheden of andere uit te voeren werkzaamheden kunt u een afspraak maken met onze service coördinator Henk van der Tuin.

Voor het bestellen van onderdelen of accessoires kunt u ook bij Henk terecht, hij is te bereiken op:

Telefoon: 088 – 1153300
Email: service@ricorecreatie.nl