Over Rico

Over Rico

In 1993 is oprichter en eigenaar Richard Blanken tijdens het afronden van zijn HTS opleiding begonnen met de verkoop van caravans. Het bedrijf is gestart met een bescheiden voorraad caravans in Emmen. Nadat het bedrijf binnen enkele jaren fors was gegroeid, is de keuze gemaakt om te verhuizen naar Gieten langs de N34, waar u ons nog steeds kunt vinden.

Toen we zo’n 10 jaar geleden begonnen met de verhuur van caravans en campers is het bedrijf exponentieel gegroeid. We hebben bij de Erwin Hymer groep een partnerschap gevonden wat heeft geresulteerd in een sterk dealerschap van Carado campers.

Nog steeds ligt de focus op verkoop en verhuur van nieuwe en voornamelijk jong gebruikte campers van de toonaangevende merken in onze branche. Bij ons vindt u een selectie van de mooiste exemplaren die op de markt beschikbaar zijn.

U kunt bij ons terecht voor echt goede advisering door vakspecialisten. Of het nu gaat om de aanschaf van uw droomcamper, het plannen van uw reis met één van onze huurvoertuigen, het onderhouden of opbouwen van accessoires op uw camper. Wij zijn er trots op dat klanten vanuit het hele land en soms ook daarbuiten Rico Recreatie weten te vinden!

Speerpunten Rico Recreatie

  • Altijd keuze uit meer dan 50 geselecteerde occasions
  • Carado dealer
  • Partner Erwin Hymer groep
  • Full service camperbedrijf
  • Ervaren en gediplomeerde medewerkers
  • We werken met BOVAG garantie
  • Volledig RDW gemachtigd

Missie

Rico Recreatie stelt zich ten doel al haar klanten een ultieme vakantie ervaring te bieden. Hierbij staan beleving, klanttevredenheid en een goede service centraal.

Visie

Wij willen toonaangevend zijn en blijven in de verkoop van campers, door onze nationale en internationale klanten centraal te stellen. Daarbij focussen we op de kwaliteit van onze diensten, producten en medewerkers.