CARADO-ACTIE: TOT € 4.000,- VOORDEEL
29 February 2024

CARADO-ACTIE: TOT € 4.000,- VOORDEEL

SIMPELWEG. SLIM. BESPAREN.

ACTIEPERIODE T/M 31 MAART 2024

Grijp nu je kans om jouw droomcamper te bemachtigen met de Carado Voorjaarsactie! Tot het einde van maart geniet je van een geweldig voordeel van €4.000 bij aankoop van een nieuwe camper.

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de bergen, langs de kust wilt reizen of juist de rust van de natuur opzoekt, onze camperspecialisten staan klaar om je persoonlijk advies te geven.

Stap binnen bij onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Van compacte modellen tot ruime campers voor het hele gezin, we hebben voor ieder wat wils.

Plan hieronder je afspraak!

Carado actie weken

Naam(Vereist)
Privacy(Vereist)

CV590 4X4 EDITION24

€4.000 BESPAREN

Ontdek de Carado CV590 4×4 EDITION24 – mobiliteit en luxe gecombineerd. Met krachtige Ford 170 pk 4×4 aandrijving voor terreincapaciteiten en veiligheid. Geniet van lichte houtafwerking in zandgrijs, ruime leefruimte met draaibare voorstoelen en elektrisch opstapje. Voorzien van vouwdeur, lichtdoorstroomde badkamer, comfortabel dwarsbed achterin en ruime garage. Geschikt voor vier personen, biedt deze camper modern comfort en vrijheid voor onvergetelijke reizen. Stap in je droomcamper en begin je avontuur!

HALF-INTEGRALE CAMPERS

€3.000 BESPAREN

Ontdek onze populaire halfintegraal campers, bekend om hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het oorspronkelijke basisvoertuig loopt naadloos over in de leefruimte, waardoor deze modellen compact en aerodynamisch zijn. De slim ontworpen woonruimte biedt comfort, met een grote garage achterin voor extra bagage of fietsen in onze semi-geïntegreerde modellen. Geschikt voor maximaal vijf personen, met diverse indelingsvarianten voor jouw perfecte avontuur.

INTEGRAAL CAMPERS

€3.000 BESPAREN

Ontdek onze integrale campers, gebouwd op het originele chassis van de fabrikant voor optimale prestaties. Met uitstekende isolatie in zijwanden, vloer en dak voor een zorgeloze vakantie. Geniet van panoramisch uitzicht door de grote voorruit in de bestuurderscabine, voor veilig rijden. Naadloze overgang van cabine naar woongedeelte voor ruimtelijk gevoel. Vaak met hefbed in de bestuurderscabine voor extra slaapruimte. Geschikt voor maximaal vijf personen, met extra opslagruimte in achterste garages. Alles voor jouw reisbehoeften!

CAMPER VANS

€2.500 BESPAREN

Ontdek de veelzijdige wereld van Camper Vans, ook bekend als buscampers, gebaseerd op originele fabrikantcarrosserieën zoals Fiat. Compact van formaat, perfect voor dagelijks gebruik en spontane avonturen. Met voldoende bergruimte achterin voor fietsen, stand-up paddles, boodschappen en meer, bieden ze ultieme flexibiliteit. Optioneel pop-up dak voor extra slaapruimte en prachtig uitzicht. Geschikt voor maximaal vijf personen, klaar om op pad te gaan met je favoriete mensen!

CARADO-VOORDELEN

KWALITEIT

Bij Carado hechten ze veel waarde aan kwaliteit. Hun campers worden met zorg gemaakt en bieden solide afwerking en duurzame materialen. Je kunt erop vertrouwen dat je Carado trouw blijft tijdens lange afstanden en vele avonturen.

FUNCTIONALITEIT

We weten hoe belangrijk het is dat een camper praktisch en functioneel is. Met slimme oplossingen bieden Carado-modellen voldoende opbergruimte, comfortabele slaap accommodatie en een goed doordachte indeling.

PRIJS

Carado staat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding in de instapklasse van campers. Ze zijn er trots op dat ze campers van hoge kwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs. Met Carado krijg je een camper die aan al je behoeften voldoet.