Bürstner

Bürstner

Bürstner

Bürstner bij Rico Recreatie

Bürstner staat synoniem voor vakmanschap en innovatie. Met decennia aan ervaring in de industrie biedt Bürstner campers van ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit. Elk model is zorgvuldig ontworpen met slimme oplossingen, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om een luxueuze en comfortabele kampeerervaring te bieden.

Bürstner-campers blinken uit in ruimtelijkheid, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor reizigers kunnen genieten van een gevoel van thuis, waar ze ook gaan.

Occasions van Bürstner

Welkom bij Rico Recreatie, waar we u laten kennismaken met de meesterwerken van Bürstner campers! Ervaar de ongeëvenaarde Duitse vakmanschap en innovatie die Bürstner tot een pionier in de camperindustrie maken.

Onze Bürstner camperoccasions bieden de perfecte harmonie tussen functionaliteit en luxe, zodat u van elke reis een waar genot maakt. Met slimme ruimte-indelingen, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, geniet u van ultiem comfort en gemak, waar u ook heen gaat.

Over het merk

Bürstner is een campermerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1958. Het bedrijf werd opgericht in Duitsland en begon als een bescheiden familiebedrijf dat caravans produceerde. Met de groeiende populariteit van campers verschoof Bürstner zijn focus naar de productie van hoogwaardige campers.

Door de jaren heen heeft Bürstner een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Ze hebben een breed scala aan modellen ontwikkeld, variërend van compacte buscampers tot ruime integrale campers, die tegemoetkomen aan de behoeften van diverse kampeerders.

Een interessante wetenswaardigheid is dat Bürstner bekend staat om zijn baanbrekende ideeën en technologieën. Ze hebben innovatieve oplossingen geïntroduceerd, zoals het gepatenteerde EASY Chauffeur Assist-systeem, dat de rijervaring in campers verbetert.

Met een erfenis van meer dan 60 jaar blijft Bürstner een vertrouwd en toonaangevend merk in de camperindustrie, waarbij ze streven naar comfort, functionaliteit en vernieuwing om kampeerders over de hele wereld tevreden te stellen.

Doelen en waarden

Bürstner omarmt duidelijke doelen en waarden die de kern vormen van hun bedrijfsfilosofie. Ze streven ernaar om hoogwaardige campers te produceren die zorgen voor een buitengewone kampeerervaring. Het merk richt zich op innovatie, waarbij ze constant streven naar nieuwe technologieën en slimme oplossingen om het comfort en de functionaliteit van hun campers te verbeteren.

Bürstner hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en streeft naar het minimaliseren van de ecologische voetafdruk in hun productieprocessen.

Bürstner modellen

 1. Caravans:
 • Premio Plus: De Premio Plus caravan combineert functionaliteit en comfort in één prachtig ontwerp. Met zijn ruime interieur en slimme indeling biedt deze caravan een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van jouw reizen.
 • Averso Plus: De Averso Plus caravan biedt een harmonieus samenspel van elegantie en praktische kenmerken. Met zijn doordachte details en hoogwaardige afwerking, zorgt deze caravan voor een comfortabel verblijf, waar je ook naartoe gaat.
 1. (Semi-)integraal campers
 • Lyseo I: De Lyseo I integraal camper is een meesterwerk van elegantie en luxe op wielen. Met zijn doordachte indeling en hoogwaardige afwerking biedt deze camper een ultieme reiservaring. Geniet van het ruime interieur, het comfortabele slaapgedeelte en de moderne voorzieningen die een gevoel van thuis onderweg creëren.
 • Lineo T: De Lineo T semi-integraal camper biedt een harmonieus interieur met slimme opbergruimtes en een moderne uitstraling. Het comfortabele woongedeelte en de goed uitgeruste keuken maken van elke reis een genot.
 • Nexxo Van: Compact en wendbaar, de Nexxo Van is de ideale metgezel voor avontuurlijke reizigers. Deze semi-integraal camper combineert functionaliteit met een stijlvol design en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf onderweg.
 • Limited T: Met zijn exclusieve kenmerken en hoogwaardige afwerking, straalt de Limited T klasse uit. Deze semi-integraal camper biedt een luxueuze woonruimte en geavanceerde technologieën voor een onvergetelijke reiservaring.
 • Lyseo TD: De Lyseo TD combineert elegantie met praktische indelingen, waardoor deze semi-integraal camper een uitstekende keuze is voor zowel korte uitjes als langere avonturen. Geniet van het comfort en de vrijheid om nieuwe bestemmingen te verkennen.
 • Lyseo TD Harmony Line: De Lyseo TD Harmony Line staat voor stijl en comfort op het hoogste niveau. Met een harmonieus interieur, hoogwaardige materialen en innovatieve functies, beleef je luxe reizen op een geheel nieuw niveau.
 • Lyseo Gallery TD: Met een innovatief galerijconcept biedt de Lyseo Gallery TD extra slaapruimte zonder concessies te doen aan het leefcomfort. Deze semi-integraal camper is ontworpen om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen tijdens elke vakantie.
 1. Campervans / buscampers
 • Campeo: De Campeo buscamper biedt een slimme combinatie van compactheid en functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor avonturiers die vrijheid en flexibiliteit waarderen. Met zijn doordachte indeling en slimme opbergruimtes, is deze camper klaar om je te vergezellen op elke reis.
 • Campeo 4×4: De Campeo 4×4 voegt avontuur toe aan het camperen met zijn off-road mogelijkheden. Deze stoere buscamper biedt stabiliteit en grip op verschillende terreinen, terwijl het interieur niets te wensen overlaat voor een comfortabele en gezellige reis.
 • Eliseo: De Eliseo buscamper belichaamt stijl en elegantie op wielen. Met een verfijnd interieur, hoogwaardige materialen en slimme details, biedt deze camper een perfecte balans tussen luxe en compactheid voor een onvergetelijke reiservaring.
 • Delfin Limited: De Delfin Limited buscamper is een toonbeeld van veelzijdigheid en comfort. Met zijn flexibele indeling en hoogwaardige voorzieningen, is deze camper geschikt voor diverse reisavonturen en biedt het een perfecte harmonie tussen functionaliteit en ontspanning.
 • Lineo: De Lineo buscamper is de belichaming van modern design en veelzijdigheid. Met zijn strakke lijnen en slimme ruimte-indeling, biedt deze camper alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en aangename reiservaring.

Conclusie

Ontdek de rijke geschiedenis en vakmanschap van Bürstner. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Bürstner bekend om zijn innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail. Onze toegewijde teamleden staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte metgezel voor uw reisavonturen. Creëer onvergetelijke herinneringen op de weg. Welkom bij de wereld van vrijheid en reizen met stijl.