Carado

Carado

Carado

Carado bij Rico Recreatie

Rico Recreatie is uw officiële dealer van Carado-campers. Carado staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid, waardoor het een favoriet is onder kampeerliefhebbers over de hele wereld. Carado campers zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat u kunt genieten van ultiem comfort en gemak tijdens uw kampeeravonturen.

Carado staat ook bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk biedt hoogwaardige campers tegen een betaalbare prijs, waardoor het voor een breder publiek toegankelijk is. Met een focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid, biedt Carado campers die zijn uitgerust met moderne voorzieningen en slimme oplossingen.

Nieuwe Carado camper

Als officiële Carado-dealer kunnen wij u de nieuwste modellen aanbieden, voorzien van de nieuwste technologieën en innovaties. Met een camper van Carado kunt u vol vertrouwen op reis gaan en genieten van alle gemakken die deze moderne campers te bieden hebben. Ontdek snel ons aanbod nieuwe campers via de knop hieronder.

Occasions van Carado

Bij Rico Recreatie begrijpen we dat het vinden van de perfecte camper een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van tweedehands campers van het merk Carado. Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw aankoop.

Of het nu gaat om een compacte buscamper of een ruime integraal camper, onze Carado occasions bieden u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs te genieten van de vrijheid van reizen.

Over het merk

Carado heeft zijn wortels in Duitsland en werd opgericht in 2005. Het merk maakt deel uit van de gerenommeerde Erwin Hymer Group, een van de grootste fabrikanten van recreatievoertuigen in Europa. Met de steun en expertise van de Erwin Hymer Group heeft Carado een solide positie verworven in de camperindustrie.

De focus van Carado ligt op het bieden van hoogwaardige campers tegen een betaalbare prijs. Het merk heeft een efficiënte productiemethode ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en processen om de productiekosten te optimaliseren zonder in te leveren op kwaliteit.

Carado campers worden geproduceerd in moderne faciliteiten met state-of-the-art apparatuur en een team van ervaren vakmensen. Het merk legt de nadruk op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waarbij alleen hoogwaardige materialen en componenten worden gebruikt.

Door de jaren heen heeft Carado een uitgebreid assortiment aan modellen ontwikkeld om aan de diverse behoeften van kampeerders te voldoen. Van compacte buscampers tot ruime integraal campers en caravans, Carado biedt een brede selectie aan indelingen, voorzieningen en ontwerpen om aan verschillende reisvoorkeuren en gezinsgrootte tegemoet te komen.

Doelen en waarden

Carado streeft ernaar om kampeerders de ultieme vrijheid en flexibiliteit te bieden. De doelen van het merk zijn gericht op het leveren van hoogwaardige campers tegen een betaalbare prijs, zodat meer mensen kunnen genieten van de ongeëvenaarde ervaring van kamperen en reizen.

Carado modellen

 1. Caravans
 • C 223: De Carado C 223 is een compacte en lichte caravan met een slimme indeling, perfect voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel kamperen met praktische voorzieningen.
 • C 243: Met zijn ruime interieur en slimme opbergruimte biedt de Carado C 243 een comfortabele en gezellige kampeerervaring, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een caravan met veel functionaliteit.
 • C 263: De Carado C 263 is een veelzijdige caravan met een flexibele indeling, inclusief een stapelbed en een dwarsbed, waardoor het een geweldige keuze is voor gezinnen die extra slaapruimte nodig hebben.
 • C 464: Met zijn royale ruimte en luxe voorzieningen biedt de Carado C 464 een hoog niveau van comfort en functionaliteit, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze kampeerervaring.
 1. (Semi-)integraal campers
 • T 132: De Carado T 132 is een compacte integraal camper met een slim ontwerp en optimale wendbaarheid, perfect voor stellen die graag op avontuur gaan en behoefte hebben aan een compacte en comfortabele reiservaring.
 • T 339: Met zijn ruime indeling en hoogwaardige afwerking biedt de Carado T 339 een luxueuze en comfortabele reiservaring voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en functionaliteit.
 • T 339 Limited Edition: De Carado T 339 Limited Edition is een speciale uitvoering van de T 339, met extra luxe en exclusieve functies, waardoor het een hoogwaardige camperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar iets bijzonders.
 • T 348: De Carado T 348 is een ruime integraal camper met een slimme indeling en hoogwaardige voorzieningen, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en veel leefruimte tijdens hun reizen.
 • T 449: Met zijn moderne design en praktische indeling biedt de Carado T 449 een luxueuze en ruime kampeerervaring, ideaal voor reizigers die graag genieten van comfort en gemak onderweg.
 • T 449 Limited Edition: De Carado T 449 Limited Edition is een exclusieve versie van de T 449, met extra luxe en exclusieve kenmerken, waardoor het een premium camperervaring biedt voor veeleisende reizigers.
 • T 464: De Carado T 464 is een ruime integraal camper met een functionele indeling en hoogwaardige voorzieningen, perfect voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar comfort en veel slaapplaatsen.
 • T 464 Limited Edition: De Carado T 464 Limited Edition is een exclusieve variant van de T 464, met extra luxe en hoogwaardige functies, waardoor het een premium camperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar exclusiviteit.
 • T 473: Met zijn royale leefruimte en hoogwaardige afwerking biedt de Carado T 473 een comfortabele en stijlvolle reiservaring voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een ruime integraal camper.
 • T 479: De Carado T 479 is een ruime integraal camper met een luxueuze inrichting en hoogwaardige voorzieningen, perfect voor reizigers die niets willen missen op het gebied van comfort en luxe.
 • T 449 LE: De Carado T 449 LE is een Limited Edition-variant van de T 449, met extra luxe en exclusieve functies, waardoor het een hoogwaardige en exclusieve camperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar iets speciaals.
 • T 338: De Carado T 338 is een veelzijdige semi-integraal camper met een praktische indeling en slimme opbergmogelijkheden, ideaal voor stellen die graag reizen in stijl en comfort.
 • T 348: Met zijn ruime interieur en hoogwaardige voorzieningen biedt de Carado T 348 een comfortabele en luxe kampeerervaring, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een semi-integraal camper met veel functionaliteit.
 • T 448: De Carado T 448 is een ruime semi-integraal camper met een slim ontwerp en hoogwaardige afwerking, ideaal voor reizigers die graag genieten van ruimte en comfort tijdens hun avonturen.
 • T 449 LE: De Carado T 449 LE is een Limited Edition-versie van de T 449, met extra luxe en exclusieve kenmerken, waardoor het een premium semi-integraal camperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar exclusiviteit en comfort.
 • T 464: De Carado T 464 is een ruime semi-integraal camper met een praktische indeling en hoogwaardige voorzieningen, perfect voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar comfort en ruimte tijdens hun reizen.
 • T 464 LE: De Carado T 464 LE is een Limited Edition-uitvoering van de T 464, met extra luxe en exclusieve functies, waardoor het een hoogwaardige camperervaring biedt voor veeleisende reizigers.
 • T 474: Met zijn ruime indeling en hoogwaardige afwerking biedt de Carado T 474 een comfortabele en stijlvolle reiservaring voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een semi-integraal camper met veel leefruimte.
 • T 475: De Carado T 475 is een ruime semi-integraal camper met een luxe inrichting en hoogwaardige voorzieningen, ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een camper met ultiem comfort en functionaliteit.
 1. Campervans / buscampers
 • Vlow 540: De Carado Vlow 540 is een compacte en wendbare buscamper met een slim ontwerp en alle essentiële voorzieningen, waardoor het de perfecte keuze is voor stellen of individuele reizigers die op zoek zijn naar vrijheid en flexibiliteit.
 • Vlow 600: Met zijn ruime interieur en praktische indeling biedt de Carado Vlow 600 een comfortabele en veelzijdige buscamperervaring, ideaal voor reizigers die graag genieten van het leven op de weg.
 • Vlow 601: De Carado Vlow 601 is een ruime en luxe buscamper met hoogwaardige voorzieningen en een stijlvol interieur, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit tijdens hun avonturen.
 • Vlow 601 LE: De Carado Vlow 601 LE is een Limited Edition-variant van de Vlow 601, met extra luxe en exclusieve functies, waardoor het een premium buscamperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar exclusiviteit en comfort.
 • Vlow 640: Met zijn compacte formaat en slimme indeling biedt de Carado Vlow 640 een comfortabele en praktische buscamperervaring, perfect voor avontuurlijke reizigers die graag op ontdekking gaan.
 • Vlow 640 LE: De Carado Vlow 640 LE is een Limited Edition-uitvoering van de Vlow 640, met extra luxe en exclusieve kenmerken, waardoor het een premium buscamperervaring biedt voor veeleisende reizigers.
 • Vlow 690: De Carado Vlow 690 is een ruime buscamper met een luxueuze inrichting en hoogwaardige voorzieningen, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en vrijheid tijdens hun kampeeravonturen.
 • Vlow 690 LE: De Carado Vlow 690 LE is een Limited Edition-variant van de Vlow 690, met extra luxe en exclusieve functies, waardoor het een hoogwaardige en exclusieve buscamperervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar iets speciaals.

Conclusie

Bij Rico Recreatie kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment aan Carado campers en caravans. Of u nu kiest voor een nieuwe camper of een betrouwbare occasion, wij bieden u de hoogste kwaliteit en service. Bezoek onze showroom in Gieten en laat u inspireren door ons aanbod.

Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van uw ideale Carado camper. Ontdek de vrijheid van reizen en creëer onvergetelijke avonturen met Rico Recreatie en Carado!