Carthago

Carthago

Carthago

Carthago bij Rico Recreatie

Als toonaangevend campermerk streeft Carthago naar luxe, vakmanschap en innovatie. Elk aspect van een Carthago camper is met zorg ontworpen en met de hand gebouwd, met oog voor detail en compromisloze kwaliteit.

Hun campers bieden een ongeëvenaarde reiservaring met exclusieve functies, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Carthago campers zijn het ultieme symbool van stijl, comfort en luxe, waardoor elke reis een buitengewone belevenis wordt.

Occasions van Carthago

Op zoek naar een premium camperervaring zonder het premium prijskaartje? Ontdek de uitgebreide selectie topklasse occasions van het befaamde merk Carthago bij Rico Recreatie! Of u nu droomt van avontuurlijke roadtrips of ontspannen reizen in luxe, onze Carthago-occasions bieden ongeëvenaarde kwaliteit en comfort.

Met deskundig advies en uitstekende service staan we klaar om uw camperdromen werkelijkheid te maken. Bezoek vandaag nog onze showroom en vind uw perfecte metgezel voor onvergetelijke reizen!

Over het merk

Carthago is een Duits merk van recreatievoertuigen, voornamelijk bekend om zijn luxe campers en motorhomes. De geschiedenis van Carthago begint in 1979, toen Karl-Heinz Schuler het bedrijf oprichtte in Obersulm, Duitsland. Met een passie voor vakmanschap en innovatie, begon Schuler met het ontwerpen en produceren van campers van hoge kwaliteit.

In de daaropvolgende jaren groeide Carthago gestaag en verwierf het een steeds grotere bekendheid in de camperindustrie. Het bedrijf investeerde veel in onderzoek en ontwikkeling, waardoor het voortdurend nieuwe technologieën en ontwerpelementen kon implementeren in hun voertuigen. Hierdoor werd Carthago al snel een synoniem voor comfort, luxe en duurzaamheid in de wereld van recreatievoertuigen.

Door de jaren heen heeft Carthago talloze onderscheidingen en prijzen ontvangen voor zijn innovatieve ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Het merk is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Europese campermarkt en heeft een trouwe en enthousiaste klantenkring verzameld.

Met een rijke geschiedenis van bijna vier decennia blijft Carthago streven naar perfectie en vernieuwing in de wereld van recreatievoertuigen. Het merk belichaamt het Duitse vakmanschap en de passie voor reizen, waardoor elke Carthago-camper een symbool is van avontuur, vrijheid en comfort op wielen.

Doelen en waarden

Bij Carthago staan twee kernwaarden centraal: excellentie en klantgerichtheid. Hun doel is om campers van de hoogste kwaliteit te creëren die voldoen aan de hoogste normen van comfort, innovatie en duurzaamheid. Ze streven er voortdurend naar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en hen een onvergetelijke reiservaring te bieden. Met een diepgeworteld geloof in vakmanschap en een passie voor reizen, streven ze ernaar om de wereld van recreatievoertuigen te blijven inspireren en te innoveren, zodat hun klanten met trots en vreugde op ontdekkingsreis kunnen gaan.

Carthago modellen

  1. (Semi-)integraal campers
  • C-compactline: De C-compactline campers van Carthago zijn wendbare en compacte voertuigen, ideaal voor avontuurlijke reizigers die comfort en luxe willen in een handige indeling.
  • C-tourer: De C-tourer campers bieden een combinatie van stijl en ruimte, met geavanceerde technologie en een modern interieur, waardoor lange reizen een plezierige ervaring worden.
  • Chic c-line: Het vlaggenschip van Carthago, de Chic c-line, verwent reizigers met een weelderige en exclusieve ervaring, met hoogwaardige voorzieningen en een elegant interieurontwerp.
  • Chic e-line: Milieubewuste reizigers zullen genieten van de duurzame en eco-vriendelijke benadering van de Chic e-line campers, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van luxe en comfort.
  • Chic s-plus: De indrukwekkende Chic s-plus campers bieden de meest veeleisende reizigers geavanceerde voorzieningen en een exclusief ontwerp voor een onvergetelijke reiservaring.
  • Liner-for-two: Speciaal ontworpen voor stellen, biedt de Liner-for-two camper een intieme en romantische reiservaring, waarbij comfort en gemak centraal staan.
  • C-tourer T: De C-tourer T modellen zijn semi-integraal campers van Carthago, die een perfecte mix bieden van wendbaarheid en ruimte. Met een slimme indeling en hoogwaardige afwerking, zijn ze ideaal voor reizigers die comfort en praktisch gemak waarderen tijdens hun avonturen.
  • Chic c-line T: De Chic c-line T campers zijn het toppunt van luxe en exclusiviteit in het semi-integraal segment. Met een weelderig interieur, geavanceerde technologie en hoogwaardige voorzieningen, zorgen ze voor een ongeëvenaarde reiservaring voor veeleisende kampeerders die geen concessies willen doen aan stijl en comfort.

Conclusie

Bij Carthago draait alles om het creëren van dromen op wielen. Met een geschiedenis vol toewijding aan excellentie en klantgerichtheid, blijven ze hun passie voor vakmanschap en innovatie voeden om hoogwaardige campers te leveren. Bij elke reis streven ze ernaar om onze klanten te inspireren en onvergetelijke herinneringen mogelijk te maken. Stap aan boord van een Carthago en ervaar de vrijheid van reizen op zijn best!