Hobby

Hobby

Hobby

Hobby bij Rico Recreatie

Welkom in de wereld van Hobby, waar reizen en avontuur samenkomen met ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie. Als toonaangevend merk in de caravan– en camperindustrie, staat Hobby bekend om zijn onderscheidende kracht: een perfecte balans tussen vakmanschap, duurzaamheid en klantgerichtheid.

Met een breed scala aan caravans, campers en campervans biedt Hobby een diverse en hoogwaardige selectie van recreatievoertuigen die reizigers de vrijheid geven om de wereld te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Occasions van Hobby

Bij Rico Recreatie heeft u de kans om uw reisavonturen te realiseren met hoogwaardige occasions van het befaamde caravan– en campermerk Hobby. Ontdek de perfecte gelegenheid om te genieten van topkwaliteit en betrouwbaarheid tijdens uw reizen.

Maak een duurzame en slimme keuze met onze selectie Hobby-occasions en ervaar onvergetelijke momenten op de weg. Ons team staat klaar om u te begeleiden naar uw ideale caravan of camper, dus wacht niet langer en maak uw reisdromen waar bij Rico Recreatie!

Over het merk

De geschiedenis van het merk Hobby begon in 1967, toen de visionaire ondernemers Harald Striewski en Willi Bohme het bedrijf oprichtten. Hun doel was om caravans te bouwen die comfort, innovatie en vrijheid boden aan avontuurlijke reizigers.

In 1969 presenteerde Hobby trots hun allereerste caravanmodel, waarmee ze direct indruk maakten op de markt. De combinatie van hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen zorgde voor een groeiende populariteit in de jaren ’70. Hobby werd al snel een bekend merk in Europa en breidde zijn aanwezigheid uit naar andere internationale markten.

In de jaren ’80 kwam Hobby tegemoet aan de groeiende vraag naar campervakanties door hun eerste campermodellen te introduceren. Deze stap diversifieerde hun aanbod en stelde reizigers in staat om de wereld op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

Gedurende de jaren ’90 bleef Hobby voortdurend innoveren. Ze introduceerden geavanceerde technologieën en vernieuwende ontwerpen om de caravan– en camperervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze innovaties werden al snel erkend met diverse certificeringen en kwaliteitsnormen.

Met de komst van de 21e eeuw breidde Hobby zijn internationale aanwezigheid verder uit, waardoor het een wereldwijde bekendheid werd in de caravan– en camperindustrie. Het merk genoot een sterke reputatie vanwege zijn betrouwbaarheid en toewijding aan kwaliteit.

Tot op de dag van vandaag blijft Hobby een toonaangevend merk dat reizigers in staat stelt om onvergetelijke avonturen te beleven.

Doelen en waarden

Bij Hobby draait alles om uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid. Als toonaangevend merk in de caravan– en camperindustrie biedt Hobby hoogwaardige en duurzame producten, gedreven door vakmanschap en voortdurende innovatie. Ze streven ernaar om reizigers de vrijheid en het avontuur te bieden die ze zoeken, terwijl ze zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken en uitmuntende klantenservice. Ontdek de wereld met Hobby en laat u inspireren door hun passie voor reizen en hoogwaardige recreatievoertuigen.

Hobby modellen

 1. Caravans
 • Ontour: De Ontour-serie biedt lichtgewicht en compacte caravans met een slim ontwerp, perfect voor avonturiers die op zoek zijn naar flexibiliteit en comfort tijdens hun reizen.
 • De Luxe: Met een uitstekende bouwkwaliteit en een elegant interieur, belichaamt de De Luxe-serie luxe en stijl, waardoor het een ideale keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een hoog niveau van comfort en functionaliteit.
 • Excellent: De Excellent-serie staat bekend om zijn ruime interieurs en hoogwaardige afwerking, waardoor het de perfecte metgezel is voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een premium caravanneraring.
 • Excellent Edition: De Excellent Edition biedt dezelfde kwaliteit als de Excellent-serie, maar wordt geleverd met extra luxe en exclusieve functies om aan de meest veeleisende behoeften van reizigers te voldoen.
 • Prestige: De Prestige-serie biedt ultiem reiscomfort en een luxueuze uitstraling met exclusieve kenmerken en een verfijnde inrichting, waardoor het de topkeuze is voor reizigers die niets minder dan het beste willen.
 • Maxia: De Maxia-serie is ontworpen voor avonturiers die maximale ruimte en functionaliteit zoeken. Met zijn slimme indeling en veelzijdige opbergoplossingen, biedt Maxia een perfecte balans tussen comfort en bruikbaarheid voor lange reizen.
 1. (Semi-)integraal campers
 • Optima Ontour Edition: De Optima Ontour Edition biedt een exclusieve en luxe camperervaring met hoogwaardige voorzieningen en een verfijnd interieur, waardoor reizigers kunnen genieten van ultiem comfort tijdens hun avonturen.
 • Optima Ontour: Met een focus op functionaliteit en gebruiksgemak, biedt de Optima Ontour een praktische en veelzijdige camperervaring, ideaal voor reizigers die graag flexibel en onafhankelijk willen zijn tijdens hun reizen.
 • Optima Ontour Alkoof: De Optima Ontour Alkoof-serie is ideaal voor gezinnen en groepen die extra slaapruimte nodig hebben. Met zijn unieke alkoofontwerp biedt deze camper voldoende ruimte en comfort voor avontuurlijke reizen met het hele gezin.
 • Optima De Luxe: De Optima De Luxe-serie belichaamt luxe en comfort, met zijn ruime indeling en hoogwaardige voorzieningen, waardoor het de perfecte keuze is voor reizigers die niets minder dan het beste willen tijdens hun camperavonturen.
 1. Campervans / buscampers
 • Vantana Ontour Edition: De Vantana Ontour Edition biedt de ultieme vrijheid op de weg met een compacte campervan voorzien van exclusieve functies en een hoogwaardig interieur, waardoor reizigers kunnen genieten van een comfortabele en avontuurlijke ervaring.
 • Vantana De Luxe: Met zijn luxe afwerking en slimme indeling biedt de Vantana De Luxe een stijlvolle en praktische campervan-ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit tijdens hun reizen.
 • Maxia Van: De Maxia Van is de ideale metgezel voor avonturiers die behoefte hebben aan een ruime campervan met veel opbergmogelijkheden en praktische functies voor langere reizen in comfort en stijl.

Conclusie

Ontdek de wereld van vrijheid en avontuur met Hobby! Hun onwrikbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid zorgt voor een ongeëvenaarde reiservaring. Laat u inspireren door Hobby’s passie voor reizen en recreatie, terwijl u geniet van de hoogwaardige caravans en campers die ze bieden. Kies voor Hobby en beleef reizen op een geheel nieuwe manier, vol met gedenkwaardige momenten en grenzeloze mogelijkheden!