Pössl

Pössl

Pössl

Pössl bij Rico Recreatie

Ontdek de vrijheid van reizen met Pössl-campers! Pössl staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Met een Pössl-camper bent u verzekerd van een comfortabele en avontuurlijke reiservaring. De campers onderscheiden zich door hun slimme indeling, gebruiksvriendelijke functies en doordachte details.

Geniet van de flexibiliteit van compacte modellen die gemakkelijk manoeuvreren in stedelijke omgevingen, gecombineerd met de ruimte en het comfort van doordachte interieurs.

Occasions van Pössl

Ontdek de betrouwbare en veelzijdige Pössl-occasions bij Rico Recreatie! Als erkende specialist begrijpen we dat uw camper meer is dan een voertuig; het is een ticket naar onvergetelijke avonturen en kostbare momenten. Met bewezen betrouwbaarheid, slimme indelingen en geavanceerde functies bieden onze Pössl-campers de perfecte reisgenoot voor elke avonturier.

Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale camper, en met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wordt uw droomreis werkelijkheid.

Over het merk

Het merk Pössl heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1980. Het werd opgericht door Peter Pössl, een Duitse ondernemer met een passie voor reizen en kamperen. In 1989 introduceerde hij de eerste Pössl-camper, die meteen bekendstond om zijn compacte formaat en slimme indeling, waardoor het de ideale keuze was voor avonturiers die op zoek waren naar vrijheid op de weg.

In de daaropvolgende jaren bleef Pössl gestaag groeien en vestigde zich als een van de toonaangevende merken in de camperindustrie. In 1996 bracht het bedrijf de Roadstar 600 op de markt, een model dat enorm populair werd vanwege zijn innovatieve ontwerp en functionaliteit.

Een andere belangrijke mijlpaal voor Pössl was de introductie van het revolutionaire “2Win”-model in 2005. Deze camper was uitgerust met een uniek hefbedsysteem, waardoor er overdag meer ruimte in de woonkamer ontstond en ’s nachts extra slaapplaatsen beschikbaar waren.

In latere jaren richtte Pössl zich ook op milieuvriendelijke en duurzame oplossingen, zoals het gebruik van lichtgewicht materialen en energie-efficiënte technologieën in hun nieuwste modellen.

Doelen en waarden

Pössl is gedreven door de vervulling van reisdromen en het creëren van onvergetelijke avonturen voor avontuurlijke geesten. Ze omarmen kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid als hun kernwaarden en streven ernaar om betrouwbare, veelzijdige en duurzame campers te ontwerpen.

Met hun voortdurende streven naar uitmuntendheid, blijft Pössl hét symbool van vakmanschap en inspiratie voor avonturiers die op zoek zijn naar comfortabele reisgezellen om hun reizen buitengewoon te maken.

Pössl modellen

  1. (Semi-)integraal campers / campervans
  • D-Line: De D-Line camper modellen staan bekend om hun compacte en veelzijdige ontwerp, met slimme indelingen en hoogwaardige afwerking, waardoor ze ideaal zijn voor avontuurlijke reizigers.
  • Summit, Summit Prima, en Summit Shine: De Summit-serie biedt ruime en luxueuze campers met moderne voorzieningen, waarbij de Summit Prima en Summit Shine modellen extra premium opties bieden voor wie op zoek is naar nog meer comfort en stijl.
  • Trenta: De Trenta is een ruime camper met een aantrekkelijk interieur, ontworpen voor gezinnen en groepen die samen willen genieten van reizen en kamperen in alle comfort.
  • Plus: De Plus-serie campers zijn compacte en praktische modellen die uitblinken in functionaliteit en wendbaarheid, ideaal voor individuele reizigers of koppels die graag de vrijheid van de open weg willen ervaren.

Conclusie

Pössl is dé keuze voor avonturiers die op zoek zijn naar betrouwbare, veelzijdige en duurzame campers. Met een gepassioneerde focus op kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid, biedt Pössl de ultieme reisgenoot voor uw avonturen. Ontdek de vrijheid om te verkennen, geniet van het comfort van thuis onderweg en deel onvergetelijke momenten met gelijkgestemde reizigers. Met Pössl worden uw reizen een reeks onvergetelijke avonturen.