Nieuwe campers

Nieuwe campers

13 Campers

Rico Recreatie is officieel dealer van Carado

Bij Rico Recreatie zijn we trots op ons partnerschap met het succesvolle campermerk Carado, onderdeel van de Erwin Hymer Groep. Als merkdealer van Carado bieden we u de nieuwste modellen en de meest geavanceerde campers op de markt.

Functionaliteit staat hoog in het vaandel

Functionaliteit staat bij Carado hoog in het vaandel. We begrijpen dat uw camper een verlengstuk van uw avonturen moet zijn. Carado heeft veel aandacht besteed aan het ontwerpen van campers die aan bijna alle behoeften voldoen. Elk aspect van hun campers is doordacht, zodat u kunt genieten van een optimaal gebruiksgemak en een maximaal voordeel tijdens uw reizen.

Uitmuntend van productie tot service

Bij Carado staat kwaliteit centraal. Van de ontwikkeling en productie tot de service die zij bieden, streven ze naar niets minder dan uitmuntendheid. Hun campers zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en worden gebouwd volgens de strengste normen. Dit zorgt voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en een camper waarop u kunt vertrouwen, keer op keer.

Uitstekende prijs-prestatieverhouding

En laten we eerlijk zijn, iedereen houdt van eerlijke prijzen! Als een “Made in Germany” merk staat Carado ook bekend om efficiëntie. Dankzij dit efficiënte productieproces kunnen we u Carado campers aanbieden tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. We geloven dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan, en dat is precies wat u kunt verwachten van Carado campers.

Ontdek de Nieuwe Campers van Carado bij Rico Recreatie!

Ontdek nu de nieuwste campers van Carado bij Rico Recreatie! Met onze uitgebreide selectie en deskundig advies kunnen wij u helpen de perfecte camper te vinden die aan al uw behoeften voldoet. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Uw droomavontuur wacht op u met Carado en Rico Recreatie!