• Bijna 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd
Dethleffs campers

Dethleffs campers

Welkom bij de uitvinder van de caravan: Dethleffs, uw vriend van de familie!

Welkom in onze kamperende familie: Dethleffs! Caravan, kampeerauto, onderweg zijn en u toch thuis voelen heeft vele namen. Een kampeervakantie voor het hele gezin heeft reeds 80 jaar simpelweg Dethleffs! 

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar uw reis ook gaat: de caravans en kampeerauto's van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en in ieder geval voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service bij de dealer in uw buurt en natuurlijk hier bij Dethleffs.

Alles "Made in Germany" bij Dethleffs! Wist u, dat de caravan in de Allgäu uitgedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste "woon-auto"  van Duitland voor zijn familie. Tot aan de dag van vandaag wordt ieder voertuig in Isny in de Allgäu geproduceerd.

Rico Recreatie is uw dealer van Dethleffs campers. Wij voorzien u van persoonlijk advies op maat en garanderen goede service voor, tijdens en na het aankoopproces! U heeft 2 jaar fabrieksgarantie en 6 jaar vochtdichtheidsgarantie (bij jaarlijkse vochtcontrolebeurt). Drukt u op de link bel mij terug of vul het contactformulier in, wij helpen u direct!

          Globebus                  Trend               Advantage
          4-Travel            Magic Edition                   Esprit
        Esprit Comfort          Globetrotter XLI          Globetrotter XXL

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF