• Bijna 25 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Onderhoud en reparatie in eigen werkplaats
  • BOVAG- en RDW gecertificeerd

Over ons bedrijf

Rico Recreatie Gieten en Loenen aan de Vecht; al 26 jaar uw specialist op het gebied van verkoop, verhuur, inkoop, onderhoud en schadeherstel van caravans en campers.

Bent u op zoek naar de perfecte nieuwe caravan of camper? Of overweegt u een gebruikte caravan of camper aan te schaffen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres voor een passend aanbod waarmee u comfortabel en in stijl kunt kamperen. We hebben een landelijke dekking met locaties te Amsterdam - Schiphol (Loenen aan de Vecht) en te Drenthe (Gieten) zodat u altijd relatief dichtbij de caravan of camper van uw dromen kunt komen bewonderen.

Rico Recreatie is dealer van de merken LMC caravans en Carado en Dethleffs campers. Daarnaast ligt onze focus sterk op jonge occasions van de meest bekende merken. 

Ons team bestaat uit louter professionals en staat geheel voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe of een occasion caravan of camper, we voorzien u graag van een deskundig advies op maat. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Uw caravan of camper blijft dan ook in topconditie door de zorg in ons service center van onze vakbekwame monteurs.

Een aantal van de vele voordelen van Rico Recreatie zijn:

  • Scherpe prijzen door juist inkoopmanagement
  • Dealer van de bekende merken LMC caravans, Carado en Dethleffs campers
  • Caravans en Camper occasions met volledige BOVAG-garantie
  • BOVAG onderhoud schadeherstel in eigen werkplaats
  • RDW- gecertificeerd
  • Klantgerichte service

Op deze website vindt u alle informatie over onze caravans, campers, verhuur, inkoop, onze service, onderhoud en schadeherstel en een actueel aanbod van al onze occasions.

Missie:

Rico Recreatie en CaravanenCamperhuren.nl verhuurt en verkoopt caravans en campers. En stelt zich tot doel al haar klanten een ultieme vakantie ervaring te bieden. Hierbij staan beleving, klanttevredenheid en een goede service centraal.

Visie:

Wij willen toonaangevend worden in de verhuur en verkoop van caravans en campers door onze nationale en internationale klanten centraal te stellen en daarbij te focussen op; de kwaliteit van onze diensten, producten, medewerkers, kennis, innovatie en efficientie. 

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
CaravanenCamperhuren.nl logoLMC logoCaradoLMCDethleffsLogo RDWLogo BovagESF