Pinkstershow op 27 en 29 mei
01 May 2023

Pinkstershow op 27 en 29 mei

Ontdek de vrijheid van campers!

Heeft u er ooit van gedroomd om de wereld te verkennen, op avontuur te gaan en onvergetelijke herinneringen te creëren? Bij Rico Recreatie begrijpen we uw passie. We nodigen u dan ook graag uit voor onze Pinkstershow op zaterdag 27 en maandag 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze speciale dagen kunt u niet alleen profiteren van geweldige aanbiedingen, maar ook genieten van een scala aan activiteiten en de perfecte gelegenheid vinden om uw ultieme reisgenoot te ontdekken!

Onze ervaren experts staan klaar om u te begeleiden en u te helpen bij het vinden van de camper die perfect past bij uw behoeften en wensen. Ontdek de nieuwste modellen of bekijk ons ruime aanbod occasions, variërend van compacte buscampers tot ruime familiecampers.

Activiteiten

Tijdens onze Pinkstershow kunt u profiteren van geweldige aanbiedingen. We bieden een extra inruilbonus van maar liefst € 1.500,- zodat u nog meer kunt besparen op de aankoop van uw nieuwe (of gebruikte) camper. Daarnaast krijgt u bij aankoop van een camper ook een gratis zonnepaneel inclusief montage. Zo kunt u genieten van de voordelen van duurzame energie tijdens uw reizen.

  • Hapje en een drankje
  • Extra inruilbonus € 1.500,-*
  • Gratis zonnepaneel incl. montage bij aankoop van een camper*

* Niet in combinatie met andere acties

Aanbiedingen voor verhuur

Naast onze acties gericht op verkoop kunt u tijdens de Paasshow ook gebruikmaken van speciale acties voor de verhuur van campers en caravans. Profiteer van onze Last Minute Deals voor juni, juli en augustus 2023, waarbij u kunt genieten van geweldige kortingen op geselecteerde huurperiodes. Daarnaast bieden we maatwerk prijzen voor een lang nazomeravontuur vanaf september 2023.

Zien wij u op 27 en 29 mei bij onze vestiging aan de Steenkamp 3 te Gieten? We kijken ernaar uit u persoonlijk te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de perfecte camper of caravan voor uw reisbehoeften.